minikmucizem006 Merhaba canım anne adayları, son 91 günümüz kaldı artık heyecanda basmaya başladı, doğum için doktorunuz gün verdi mi acaba? Benim doktorum normal düşünüyorsan 38. haftayı baz alabilirsin dedi sadece. Size ne dediler?
Deletedmom2265 minikmucizem006 Hello 🤚 Benim de son 88 tüp bebek olduğu İçin doktorum sezeryen yapmak istiyor bende normal istediğimi söyledim 37.haftada çatı muayenesinde uygunsan 38.haftada vajinal bir fitille normal doğumu tetikleyeceğini söyledi uygun değilse zaten sezaryen olacak 40.haftayı bekletmek istemiyorum dedi ☺️
Cikrikci minikmucizem006 benim son 82 ama doktorum gün vermedi henüz inşallah normal olsun istiyorum ama tabi sağlıklı olsunda ne olursa olsun inşallah 🥰🤲
Eslemim34 minikmucizem006 Merhaba benim de son 73 doktoruma en son 28 haftalıkken gitmiştim bidaha 34 35. Haftalar da gitmek istiyorum belki o zaman gün verir🤢 bebeğimin beşği dolabı hazır ama onun ve benim kıyafet konuşun sa hastahane çantası konusun da daha hiçbişi almadım. Bi hastahane çıkışı 3 4 tane de tulumu var hepsini bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum siz neler aldınız şuan da 29+4üz👧❤️
Gizemsgumgum Deletedmom2265 benim de tüp ve sanki benim dr da sezaryene yatkın ve ben de normal istiyorum 🙈 umarım istediğimiz gibi olur 🌸
Aliyegunes Benim ikinci gebelik ilki normal oldu buda bakalım artık ters olmadığı sürece normal olur inşallah❤️bu arada kızlar sizdede öyle oluyormu sanki göğsüm sikisyir nefes almakta zorlanıyorum 27haftaligim bu arada
Deletedmom622772 Aliyegunes bende öyleyim bebek bası yaptığı için normalmiş özellikle yemeklerden sonra 🥲🥲
Bebekligiller Aliyegunes bende 27.haftamdayım. Gündüzlerden daha çok geceleri sıkışıyor. Oturuyorum sık sık nefes alıp veriyorum geçiyor. Sol göğsüm sıkışıyor bu arada
minikmucizem006 Eslemim34 Bizim sadece dolabı ve beşiği kaldı, onun dışındaki her şeyini aldık. Son zamanlara çok bırakmak istemedim açıkçası zorlanırım diye
[silindi] minikmucizem006 38 hafta benim hesaplamama göre temmuzun sonuna denk geliyor sezeryan olcagim zaten 😅
Ezgiduru minikmucizem006 benm de 91 günüm var 2 hafta da önce alır 38 de sezaryan olacağım için. Ama henüz konuşmadık doğumu daha var zaten :)
Nililaylayla 27+3 ’üm. Dün doktora gittik 1180 gram olmuş normal doğum için 10 temmuzdan itiberen olabilir dedi. Bu hafta oda takımımız geliyor. Hazırlıklar hızlandı bizde çok keyifli 😊
minikmucizem006 Nililaylayla Aşırı heyecanlı ve güzel bir süreç, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak da nasip olur
Ezgiduru minikmucizem006 aynen hatta ilk gunune ama muhtemelen 7sinde falan alır Dr bakalım 9 unda alırsa iyi olur evlilik yıldönümümuz cunku
Sblglr minikmucizem006 demedı ama ozel de muane olmustum bebegın plasentası asagıda demısyı sezeryan olur demıstı
Mommy92 Bizimde 28+5.79 günümüz var kurbana denk geliyor. Ama doktorum daha erken gelir gelmezsede 39da suni sancıyla gelmesini sağlarız dedi.Kurbanda tatilde olacakmış
Aliyegunes Kartaaneesiii soruxam doktora nabzimda 100fln çıkıyor kansuzlikta yapabilir diyolar ama bakalim