Hilalkhrmn417 Hastane çıkışlarının alt pijaması uzun süre giyilmiyo bilginiz olsun anneler 😊 1 hafta da fark ediyor ben ayak uçlarını kestim çorapla giydirmeye çalıştım ama olmuyor beli falan açılıyor..
haticerabia45 _momy_ son 96 ama almadık ki atsam 🙈😅 sizinkiler çok güzelmiş bu arada güle güle sağlıkla gelsin giysin bebiş 🥰🌺
Bbsb DNK0644 al artk cnm sicaklara kalma agirlasinca zorlanirsn gezmessin her ihtmal bse olur hazrda elinin altnda dursn esyalari sevgilerr
AysuL _momy_ son 99 gününüz kalmış bırak cinsiyeti ismini bile bulmuşsunuz bizim de son 99 ama bir türlü cinsiyet öğrenemedik 😀
Ezigi DNK0644 benimde son 70 ama daha ortada bir şeyimiz yok. Geç değil listeni yap git civil e bebek vs bi günde alır çıkarsın
Ceylanguller Sedefoznur hepsini ilk gün giydiriyorlarmı acaba yoksa sadece bir alt üst mü giyiliyor benimde oglum olacak kısmetse bende efe düsünüyorum❤️
Sedefoznur Ceylanguller doğumada birini veriyorsun sadece diğeri yedek olarak kalıyor😍😍 Adaş olucak bebeişlerimiz😍🥰 Adlarıyla yaşasınlar sağlıkla doğsunlar 🥰