_momy_ Minikanne123 benim de öyle eksikler çok eşim oruç tutuyor ramazandı bayramdı daha sınra çıkıcaz eksiklere inşallah mayıs sonu haziran başı valizimi kapatırım 🤎🧡💚💜🥹😅🙏🤰🏻❤️
Minikanne123 _momy_ Evet Ramazan da bakılmıyo anca internetten ben de öyle düşünüyorum Haziran ’a kadar bitiririz inşallah 🥰🥰🥰😌😌
_momy_ Prensannesiiiiiii mooncatasarımadana instagram hesabı var ama ben elde aldım canım kumaşı filan mükemmel gerçekten 💟❤️🧸💕🌼🤰🏻🧿
_momy_ Yllddzayys ay çok iyi bir öneri oldu çünkü yaz anneleri olarak müslin hayatımızın temel taşı olacak
Prenseslerinannesi344 _momy_ gule gule giysin bende bunda dusunuyorumw ama 10 lu set halinde 200 300 kusur 3 bebegimiz bizimde henuz cinsiyet bilmiyorum yikaninca cikmiyomus bu nakislar sormustum ama yinede teredut ediyo insan 😇
_momy_ Prenseslerinannesi344 nakış işleme şeklinde açıkcası ben sadece fotoğraf çekimi için aldım tek tulum 🌸💕💟🧸🤰🏻
Grenpeopl _momy_ yaaa bizim de bugün son 99 aynıyız demek 😌 Ben henüz yaptırmadım model bakıyorum hala 😅
_momy_ Grenpeopl ben adana da bir yere yaptırdım yeni teslim aldım ikamet ettiğim yerde olsun kargo derdi olmasın istedim ama iki haftayı buldu teslimat yine de 🧸💕🙏💟
_momy_ Leyili1234 canım adanada yapıyor bayan ben direkt elden teslim aldım evet evet güvenilir birebir aynısını yaptı bana 💕🌸💟🤰🏻🧚🏻♂️
pennylane ben de adanadayım doğum temmuz sonu gibi görünüyorr. nasıl kıyafetler alacağımı bilmiyorum karışık karışık alıyoruum. ekime kadar adana sıcak olur. klima açılacak mecbur. adanada olan anneler doğumlarınız nerde olacak