Deletedmom622772 ayseyksell çevrede banada sürekli böyle söylediler farklı doktorlara sordum hicbir sakıncası yok denildi. Hamilelik esnasında cok fazla hurafe şey duyacaksın sen sadece doktorunu takip et yine için huzursuz olacaksa bekle bakalım biraz İnsallah hayırlı sonuçlar alırsın ❤️🙏🏻
Bekleyenler ayseyksell rahim dışında kese var mı diye mutlaka batırın. Bir de beta artışı Düzensiz ise.
melekmommm ayseyksell kesinlikle vajinal baktır. Benimde kese görülmedi vajinal baktı dış gebelik denildi erken fark edildi şükür şuanda atlattım .
ayseyksell melekmommm yani bunu sen anlamadın mı yani rahatsız edici bişey olmuyo mu yani ? bakalım bi kaç gün daha beklicem sonrasında yine gözükmezse tabi baktırcam
sayre Anime yaaaa benimki de görünmezse mecbur bayramdan sonra gidicem bayramda annemlere gidicem çünkü
melekmommm ayseyksell hayır hayır alakası yok o zaman hamilelikte hiç cinsellik olmasın ? Doktor iki metre bişey sokmuyor oraya sonuçta çevre duyumlarına bakma lütfen. Doktorum profesör ve vajinal usg her zaman net sonuç verir dedi bana.
Limonzeytin ayseyksell Karnınızdan ancak 7.8i bulablr gözkmesi. Vajınal ultrasınla baktırsaydnz 5haftalk oldysanz tabı. Endşe etmeyn
ayseyksell İlk gebeliğim ve kimseye bişey soramıyosun hepsi çok ayrı şeyler söylüyo kafam allak bullak oldu ama teşekkür ederimmm herbirinize yaşamış olanlardan bunları duymakta çok iyi geldi sağolun 🤲🏻