Hatice_gzr2505 ayseyksell kese ve bebek 6. Haftadan sonra görülmeye başlıyor siz erken gitmiş olabilirsiniz
Rahime00 ayseyksell kaç haftalıksin sen 6 haftalıktan sonra görünüyor .Bn 6 haftalıktan kalp atışını filn duymuştum 🥰
Nskyhn ayseyksell beta degeri ifade etmiyor diye biliyorum benim beta degerim hep yüksekti ama son adet tarihine göre ilerledik
benimmdunyamm ayseyksell alttan bakmazsa görünmez kese 1500 gecinde görünmesi lazım ama vajinal görünür karından görünmez
sayre Deletedmom7373700 birazcık beta ile de alakası var sanırım. Benimki 1500 lerde henüz görünmedi karından. Haftaya salı 6000 lwrde olacak görünür dedi doktorum
Deletedmom7373700 sayre tamam işte betanız yükseldikçe haftanız da büyüyor haftaya haftanızda artacak 😂 kaç haftalık oluyor mesela haftaya
ayseyksell 13336 çıktı ama beta hcg de kesenin gözükmesi lazım diyo doktor alttan muayene istedi ama ben istemedim uygulamaya göre 5. hafta da daha şuan internet üzerinde de 6. haftadan sonra net gözükür kese deniliyo ama değer yüksek değil mi
Huzurrr_13 ayseyksell alttan muayene falan etti mi idrari çok sıkışık gidin bide öyle deneyin bende öyle yapmıştım bende de görünmüyordu öyle yapınca direk göründü
Deletedmom622772 ayseyksell bir ihtimal çoğul gebeliklerde beta artışı tek canlı gebeliklere göre daha fazla artarak yükseliyor belki çoğul gebelik geliyor olabilir ikiz vs. Bu arada vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok halk uydurması bir şey zararlı olsa yeni gebelere asla alttan bakılmaz🙏🏻
ayseyksell Huzurrr_13 öyle gittim ama yok yani göremedi , rahim tersliği falan dedi ama gebelikten önce muayene oldum öyle bi durum olsa bilgi verirlerdi gözüküyomuş yani , ama allah razı olsun bi nebze rahatlattınız içimiii 🤲🏻
ayseyksell Deletedmom622772 inşallah çok sevinirimm 🤲🏻 Çevremde ki kimse bunu önermedi bi yerde bizde öyle düşündük tehlikesi olsa neden bakmak istensin ama işte herkes bişi diyince korkuluyo 😕
Deletedmom7373700 sayre gözükür canım sıkma canını bende 5. Haftamda gördüm keseyi hayırlısıyla görürsün inşallah
Deletedmom622772 ayseyksell çevrede banada sürekli böyle söylediler farklı doktorlara sordum hicbir sakıncası yok denildi. Hamilelik esnasında cok fazla hurafe şey duyacaksın sen sadece doktorunu takip et yine için huzursuz olacaksa bekle bakalım biraz İnsallah hayırlı sonuçlar alırsın ❤️🙏🏻
melekmommm ayseyksell kesinlikle vajinal baktır. Benimde kese görülmedi vajinal baktı dış gebelik denildi erken fark edildi şükür şuanda atlattım .