Nazorl Kızlar merhabalar doktorum 37. Haftada gel çatı muayenesi yapalım dedi. Çatı muayenesi olan var mı son zamanlarda doğumu tetikler diyorlar doğru mu ? Sizce kaçıncı haftada yaptırılmalı? Veya yaptırılmalı mı? Fikir verirseniz çok memnun olurum ☺️
Solunayy Nazorl 37+5im 3 kere muane oldum tetiklenmedi. Yaptırmamak gibi bişeyin olmamalı çatın darsa veya başka bi sorun varsa doğum esnasında öğrenirsen onun stresi ayrı olur. Acı veren bişeyde değil korkma herkes çok çok abartıyor
Hamidehamide Nazorl Ben bi 36 da oldum 2 tane ebe tarafından ayrı ayrı.Bide 38 de doktorum yaptı.40+2deyim hala ses soluk yok 😂😂
hunilimom Kaderasln çatala çıkıyorsun canım ebe iki parmağı ile vajinal muayne yapıyor çok kasmazsan kolay birşey 20-30 saniye sürüyor
Merrvee34 hunilimom Çatı muayenesinde cok az canım yandı Açılma oldukca tekrar tekrar bakıyorlar ya acaba acılma oldukça muayene daha mı az acır 🙊
oglusumbenimcanm 2 gün önce oldum doktorum çatala çıkardı 2 parmağını soktu 15 saniye sürdü ve acı olmadı bende kasmazsaniz acı olmuyor
gurbetcianne97 Nazorl en doğru zaman doktorunuzun uygun gördüğü zamandır. ☺️ Her gebe her gebelik farklılık gösterebilir🌸
Cicilibicili Nazorl 37 itibariyle yapılıyor. Benim de 37+4 tü yapıldığında 39. Haftada doğum yaptım. Ki yapıldığında açıklığım da vardı.
hunilimom Merrvee34 ben bir kez oldum doğum anında bakıldı saat başı o zmaan sancıyla beraber acıma olmuştu yada erkek ti doktorum o bakiyordu o yüzden mi bilmiyorum
Fle41 Nazorl benim minik bir kan pıhtısı geldi ve adet sancısına benzer bir baskı hissettim o yüzden yaptık öncesinde de nstye girdim herhalde bir sıkıntı gördü ki ondan baktı.
Sevde26 Nazorl evet eve geldikten sonra tuvalete girdiğimde peceteye pempesi kan geldi doktora dedim hemen oda korkma muaniye ettiğim için oldu dedi