CS0932 Zehraa12 8.ayın içindeyiz. Yakın arkadaşlarım ve yakın akrabalarım haricinde kimse bilmiyor. Sosyal medyadan paylaşmadım. Nazardan değil hiç öyle bir hevesim,arzum olmadı.
Deletedmom627372 Nskyhn maşallah 🥰 bu sene ne kadar çok kız duydum inşallah benimki de kız olur sağlıklı sıhhatli ☺️
Nskyhn Deletedmom627372 son adet 1 Ocak 😍 belki size faydası olur her yer erkek diyordu ama kız oldu arkadaşımın da Ocak ayıydı oda kız oldu inşallah kız olur 💚💚
Deniz93 Dilarakr valla 30 haftaya kadar ne ağrım ne sızım vardı günde 10 bin adım üstüne pilates güzel beslenme. Cildim bile nasıl güzeldi. Hayatımda sivilce çıkmaz yanağımda çiban çıktı hala da izi var 😒 üstüne gözümde arpacık. Bi 1 ay sıkıntılı süreç geçirdim yeni gitti gözler üstümden sanırım normalleştim 😬
Deletedmom627372 Nskyhn benimde 23 Ocak herkes erkek diyo kız diyen pek nadir bakalım bayramdan sonra gidicem 16 haftaya girmiş olacak sizin kaçıncı kaftada belli oldu ☺️
Amorfati23 Zehraa12 bizim doğuma 4 hafta kaldı instagramdan yakın arkadaşlar diye grup oluşturdum sadece ailem ve bi kaç arkadaşım var eğlencesine onlarla paylaşıyorum 😂😂 teyzem dahi geçen hafta öğrendi 😁😁 acele etme kuzum azıcık daha bekle en azından 20 haftalık olsun 💞
Nur22Elif Ne gerek var ki, belki etrafınızda çocuğu olmayan, düşük yapan vs biri vardır bilmediğiniz. Görünce sizin adınıza sevinir muhakkak ama içi bi cız eder yani.
Nskyhn Deletedmom627372 15+4 te belli oldu 😍 bana da genel olarak erkek diyorlardı. Bu takvimler.falan hep erkek çıkarıyordu ama biliyordum kız olacağını 😍
minikturtam1 Deletedmom627372 cinsiyetiniz belli oldumu ? Merak ettim..benimde yarin tam 12 hafta oluyor. Basindan beri herkez erkek diyor..ruyasinda erkek goruyormuşlar. Bende hep erkek goruyorum ama kiz hissediyorum.
Buseyllzr Zehraa12 12 haftalıkken paylaştım evet nazara inanıyorum ama dualarin ve Allah’ın gücüne daha çok inanıyorum o kem ve kötü gözlerin hepsinden korur. Hem sakınan göze çöp batar derler nazar edecek insanların da sosyal medyamda yeri yok onun için gönül rahatlığıyla paylaştım ☺️
Busraah Buseyllzr Bende aynı fikirdeyim. Sadece bebek için degil herseyi abartmak yanlış. Mutluluğunuzu bile ne çok gizleyin ne çok abartın. Sevdiklerimizle bu güzel anları paylaşmak onlardan dua almak daha önemli. Kötü niyetli insan olduğunu düşündüğünüz kişileri de sosyal medya ve hayatınızdan çıkarın. Az insan çok huzur. 😊😊
Bayancorek Zehraa12 Ben tercih etmiyorum 5 aylık olacağız koymadım , kaldı ki muhteşem bir dış çekim yaptırdım evlenirken onlardan bile koymadım, hoşuma gitmiyor. Tercih meselesi. 🤷🏼♀️🙈
Deletedmom_110 Ozge Bir de evlendigim ay hamile kaldım düşün yani herkes oo Şevval ne çabuk şok olmuşlardı 🤣
Ozge Zehraa12 ben story atmıştım cinsiyeti öğrenince.🥰 Şey yaparsınız haz etmediğiniz kişileri storyden engelleyin instagram hikaye ayarlarında var öyle bir seçenek
Ozge Deletedmom_110 aman millet de hemen hamile kalsan ne çabuk derler biraz erteleyelim desen ay geciktirmeyin derler 😏🙄
Deletedmom7373700 Deletedmom_110 hemen hamile kalsan acelesi neydi evlenmeden mi hamile kaldı niye yapmış derler. Hemen hamile kalmasan heralde olmuyor derler 😂 biz 1.5 sene istemedik. 2 yıl olacak evleneli. Yeni hamileyim. 12 haftalık oldu. Eşimin ailesi sanmış ki bizim çocuk olmuyor bende sorun yok 😂 hayır belki olmuyor da sorun niye direkt gelinde oluyor 😂 insanlar garip valla
Prenseslerinannesi344 Zehraa12 korkarak da ols evet ama nazardan bende korkuyorum Allah korusun hep oku üfle Allahin izniyle bise olmaz felak nas ayetel kursi