Zehraa12 Kızlar mutluluğumu paylaşmak istiyorum bir o kadar da nazardan korkuyorum siz paylastiniz mi
Sirkelimon Zehraa12 22. Haftaya giriş yapacağım hala korkudan paylaşmadım kem gözlü köpekler dolu etrafta 😂
Melike464860 Zehraa12 bence biraz daha bekle ben nazara çok inanıyorum Rabbim kötü gözden korusun bebiş bence biraz daha büyüsün .
Nskyhn Zehraa12 3 gün önce cinsiyet öğrendik 16 olduk 3 gün önce eşimle elimizde bebiş kıyafeti ile fotoğraf çekip gönderi olarak paylaştık. 😍 O kadar çok yorum tebrik arama aldım kiiii iyi ki paylaşmışımm😍😍
Esra33-34 Sirkelimon 😂😂 ilk gebelıgımdede paylasmadım doğdu üç ay sonra paylastım. Sımdı ıkımcıye hamıleyım 18 haftam biticek hıc paylasım yapmadım sevmıyorum öyle seylerı nazarıda geçtim tercıh meselesı saygı duyarım
Ysgl26 Atmayın ben gereksiz buluyorum böyle şeyleri biraz da ayıp geliyo bana. Paylaşmak istediğniz kişileri arayıp söyleyin
Sirkelimon vesilece şimdi sevdiğin bir akraban olur ama o seni sevmiyor olabilir sonra gidip sevdiğin ama seni sevmeyen akraban yine senin de sevmediğin onun da seni sevmeyen bir akrabana atıp kem gözlü köpeklik yapabilir o yüzden ben de kesin çözüm paylaşmadım
Aytiii Zehraa12 Allah korusun ben bşrşnci çocugumu hemen söyledim herkese 8 haftalık kaybettim, 2cide doktorum kaç kere söyledi: sakın 3 ay tam olmadan kimseye söyleme! 20 haftalık olduk hala korkumdan paylaşamıyorum😅
Simsim60 28 haftalığım hiçbir yerde resim paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum…riskli gebeliğim var birazda ondan
Deletedmom_110 Zehraa12 ben 8 haftalıkken ilk aldığım hastane çıkışı ve zibinları paylaşmıştım sonra telefonu sessize alıp TV izlemiştim 🤣🤣
Deletedmom627372 Nskyhn maşallah 🥰 bu sene ne kadar çok kız duydum inşallah benimki de kız olur sağlıklı sıhhatli ☺️
Deniz93 Zehraa12 ben 30 haftayken paylaştım sonra pişman oldum 🪬 🧿 😬 kötü gözlüler gerçekten var neden kötü bakarlar bilmiyorum Allah cezalarını versin 😬 ama bebişimi asla paylaşmayı düşünmüyorum kafasına çiçek koyup bile paylaşmam 😂