eso14 Nurcannnnnn Deniz2961 erdem_agah Mommce Kızlar DOĞURDUM 😂❤️ Bugün eve geldim. İnsnın telefonu elime alacak vaktim yoktu 😂
Deniz2961 eso14 ay catlicam kız geldin mi sirandamsn bı onu diyeydin hastbye çıkıp Balcan.yani.o kdr merk ettm
Deniz2961 eso14 ay çok şükür elhamdülillah aklım valla hep sende idi hep dua ettim iyisiniz insallh var mı bı sknti prblem
Nurcannnnnn eso14 dogum hikayenı yazınca benı bılgılendır carsamba dogurcam bende 🤣 bu arada hayırlı olsun canımm
Zehracan114 eso14 Ayhh heycanla okudum hepsini sonunda doğurdum demeniz çok mutlu etti gözünüz aydın🥹🙏Sağlıkla hayırla büyütün bebişinizi nasıl oldu neler yaşadınız bizede anlatır mısınız 37+5 olduk bizde sancılar kasılmalar çok arttı bugünlerde.
eso14 Nurcannnnnn Mommce Deniz2961 Zehracan114 Kızçelerim çok sağolun. Bebeğimle ilgileniyorum sürekli ve telefonu inanın elime almıyorum o derece 😂😂 Doğum hikayemi en kısa zaman da paylaşıcam inşallah. İyi ki de normal doğurmuşum diyorum gerçekten. Veeeee bebeğim ultrasonda az kilo gözüküyordu ama 3 kilo doğdu 😂boyu da öyle 49 dediler 51 cm doğdu 😂
eso14 Deniz2961 yok canım bin şükür. Eve geldim dün. Annemler bende telefonu elime alacak vaktim sıfır 😂
eso14 Deniz2961 hastane iyiydi ama bazı ebe ve hemşireler uyuzun tekiydi …. Sinir olmuştum. Nuray ve Yasemin hanımla doğumum gerçekleşti 😊 sağ olsunlar çok iyilerdi
AlyaUrasmoms eso14 Aşk olsun kızzz insan bir haber verir 🤭 Doğurmuşsun; hayırlı uğurlu olsun Allah sizlere bağışlasın bebişini 🥰🙏🏻 Umarım güzel bir süreç atlatmışsındır; sen ve bebeğin nasılsınız?
eso14 AlyaUrasmoms canım valla telefonu elime zor aldım. Bayadır girmemiştim uygulamaya. Cimcimemle ilgileniyorum ❤️ İkimizde çok iyiyiz Allah a şükür. Allah razı olsun düşünüp yazdın bana 😊 birazdan doğum hikayemi yazıcam