Cilekreceli1514 eso14 ağrılar başlayıp hareket edince kesiliyor mu pekç bide nasıl sancılar uzun süreli mi
eso14 Cilekreceli1514 yok canım yani az önce adet ağrısı gibi oldu yine saniye tuttum 53 çıktı. Uyumaya çalışıcam gerçek olunca uyutmaz sanırım
Mommce eso14 benimde ilk adet sancısı gibi olmuştu karnimda şişkinlik gaz sancısı var gibi olmuştu. Mesela benim 4- 5 dakika sancısız geçiyor 1 dakika sancı oluyordu. Seninde mi böyle canım
eso14 Mommce evet canım. Az önce sanki gaz sancısı gibi bebeğin hareketleriyle beraber oldu 1 dk sürmüştür belki biraz daha fazla. Kalktım lavaboya gittim. Bişey yok şu anlık. Geçti yani o şey. Ama yine gelicek gibi
eso14 mericeynnnn valla canım bilmiyorum Kİ ilk gebelik olunca kendimden de şüphe etmeye başladım. Uzayan bir parçaydı koyu
Mommce eso14 canım bende acemiyim ilk hamileligim geçen gün sancım geldiğinde böyle tarif etmislerdi hastaneye gittim sancım çıktı sendede böyle mi tam tam olarak gsz sancısı gibi .wc çıkamazsnda kramp girer ya öyle Ya da çok üşütürsn kasıkların tatsız bi ağrı olur öyle ??
eso14 Mommce bulunduğum yerde sağlık kuruluşu yok desem inanır mısın. 40 dk yolda anca hastanem. Şu an dakika tutuyorum ona göre harekete geçicem
Deniz2961 eso14 ay catlicam kız geldin mi sirandamsn bı onu diyeydin hastbye çıkıp Balcan.yani.o kdr merk ettm