Nur79 Kızlar 14. Haftamda kanamam oldu doktorum progestan iğne verdi, sizdede oldu mu hiç çok korkuyorum ve endişeliyim. İğne kalçamı mahvetti ağrısı çok
moom222 Nur79 kanamam yoktu ama yinede kullandım ben de 13 haftaya kadar düşük önleyici iğne zaten korkmayın
TurnaHifa Nur79 Bende 12. haftada lekelenme yaşadım banada iğne verdi 15. haftama gircem hala kullanıyorum. Çok şükür lekelenmem geçti. Ama kalçalarım morardı iğne ağır biraz
Sacidenur Nur79 şu an ben de 14 haftalık gebeyim hastanede yatıyorum dünden beri şiddetli kanamam vardı iğnelerle azalttık kullanıyorum aynı şekilde size bir sebep söylendi mi kanama için
DenizinAnnesiiiii Benim de 7. Hafta içinde kanamam oldu fitil olarak kullanıyorum günde bir tane 200 mg
Nur79 Sacidenur rahim dışında kanama varmış, şükür Allaha bebek iyi kanamamda durdu. Sizin neden oldu doktor ne dedi. Geçmiş olsun
Sacidenur Nur79 benim 11. Haftada da böyle yoğun parçalı kanamam oldu bebek iyiydi ama durdu sebep bulunamadı şimdi tekrardan oldu aspirin kullanmıştım asprin kanama yapmış sanırım doktor öyle dedi kanamam benim de durdu şimdi ama hep yatacaksın dedi doktor kanama şiddetliydi çünkü size de geçmiş olsun
Ahg Nur79 iğne olduktan sonra elinle biraz ovalayıp dağıtırsanız daha iyi oluyor yoksa kaskatı oluyor vurdukları yer 7-8 tane vuruldum bende
Nur79 caglaolmeZ gerçekten helal olsun çok zor bir ağrı Süreç inşallah kısa zamanda iğneyi keser doktorum, sizede bilmiyorum bebişiniz doğdu mu ama Rabbim sizede bağışlasın.
Sule_123 Nur79 ben tüp bebek ile hamile kaldım transferden 5 gun önce kalcadan 2 ampul vuruluyordum ağrısı çok fena bacağını felç ediyor resmen canim kolanyayi dolaba koy soğusun iyice pamuğa dök kalçanı ovala çok acıyor ovalarken ama dayan sonra rahatkiyorsun hatta eşine ovdur ben kendime kıyamıyorum diye eşime ovalatiyorum bastirarak
caglaolmeZ Nur79 iğneyi vuran kişinin iğneyi yavaş vermesi lazım Cok canınız yanar.. bir de bezeye denk gelince çok acıyor:( bende daha almadım kucağıma rabbim nasip eder inşallah tüp bebek olduğu için sürekli iğne kullanıyoruz .. size de şifa versin Rabbim kimseyi üzmesin inşallah
Sule_123 Nur79 doktoruna sor sana uygun görürse eğer bu progestan iğnesini göbekten vurulani var adı prolutex ben kalmaya dayanamıyorum diye buna geçtim evde eşim yapıyor hiç acımıyor agrimiyor
Minikanne123 Nur79 evet canım 6 haftamdan 17 haftama kadar kullandım kanama olduğu için iğne de vuruldum haftada bir şuan progestanı hala kullanıyorum.