Onekim canım hiç üzülme takma kafana allah nasip eder inşallah zamanı vardır onu bekliyordur. Benim başımdan geçeni anlatayım sana için rahatlasın canım. Bizde çocuk düşünmeye başladık yaklaşık bir senemiz dolmuştu kaç ay kalamadım doktora gittik test filan yapıldı bu arada eşim şeker hastası o nedenle korkuyorduk testler herşey temiz çıktı. Biz ne zaman kafadan çıkardık ben hamile olduğumu öğrendim perşembe günü kan testi yaptım Cumartesi kanama ile hastaneye yattım 4+3 de düşük yaptım. Sonra tedavi ilaç korunma derken bir iki ay geçti adet oldum eşim sadece bir kere boşaldı ve ben onunla hamile kaldım bu sefer çok dikkat ettim yediğime içtiğime o zaman işten çıktım ama nasip olmadı 6+4 onu da kaybettim ve biz düşünmedik erteledik. Annem ameliyat oldu o sıra takmamaya çalıştım neden böle oldu dedim ama isyan etmedim canım düşük yaparken bile hep hayırlısını diledim allahım kısmetimde varsa bana tutunur atlatırız diye dua ettim. Sonra biz erteledik diye ben çalışmak istedim işe girdim ve işe girdikten üç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ki hiç beklemiyordum
Çünkü üstüne adet gördüğüm için tahmin edemedik. Eşime ben işten ayrılmak istemiyorum kısmetimizde alın yazımızda varsa birşey olmaz dedim ve çok şükür canım şunan17+6 yım herşey yolunda bende bebeğimde sağlıklı ve ben işime devam ediyorum. Demem o ki canım hiç takma rabbim zamanını ve sırasını biliyor sen yeterki duanı esirgeme canım rabbim hepsini görüyor ve duyuyor. Ben inanıyorum sende Bir gün o duyguyu tadacaksın sadece sabırla zamanını bekle😊 uzun oldu kusura bakma ama içini rahatlatmak istedim umutsuzluğa kapılma herşey gönlünce olsun canım😊😊