denizasigi sayre karından goremedi doktor iyice idrara sıkışmıs olarak ultrasona girmeniz lazım.. alttan bakıp gördü doktor benim malesef :))
oykumm_1233 denizasigi idrara sıkışık gitme olayı nedır acaba banada öyle dedıler de ondan sordum daha mı iyi sonuc oluyor
denizasigi oykumm_1233 Evet daha kesin görünür karından idrara sıkışıp gidince. diger türlü alttan bakmak zorunda kaliyor doktor. aynısını yaşadım
Nisandua1 sayre sema_mom Umay255 bayanukuslu Seri4545 feyza1515 Hanımlar gebelikte yapılan rubella ıgm ve ıgg sonuçların nasıl çıktı benim ıgm 10,8 sınır 10 yani doktor sınırda dedi ne demek oluyor kötü birşey mi bilgisi olan var Mı sizde yeni gebe olduğunuz için yapılmıştır bu testleriniz
sayre Annesininportakali53 ay inşallah kuzummmm, bugün görünmedi çünkü daha sıkışık gidicemm birdahakine
Nisandua1 bayanukuslu Enfeksiyon testi daha önce kızamıkçık geçirmişmiyim diye bakılıyor benimki geçirmişim gözüküyor ama bu ıgm ne ise sınırda o onu sordum bende
sayre Nisandua1 onlar bağışıklık elemanlari işte immunoglobulin g ve immunoglobulin m olarak adlandırıliyorlsr
sayre Kuzum eğer yüksekse daha önceden kızamıkçık gecirmis ve bağışıklık kazanmış anlamına geliyor doktora sormadın mi
Nisandua1 sayre Yok Pazartesi tekrarla dedi okuyorum yüksekliği kötü diyor ıgm nin kanda enfeksiyon var demek diyor