denizasigi sayre karından goremedi doktor iyice idrara sıkışmıs olarak ultrasona girmeniz lazım.. alttan bakıp gördü doktor benim malesef :))
Nisandua1 sayre sema_mom Umay255 bayanukuslu Seri4545 feyza1515 Hanımlar gebelikte yapılan rubella ıgm ve ıgg sonuçların nasıl çıktı benim ıgm 10,8 sınır 10 yani doktor sınırda dedi ne demek oluyor kötü birşey mi bilgisi olan var Mı sizde yeni gebe olduğunuz için yapılmıştır bu testleriniz
sayre sayre Doktor salı günü gel dedi bana haftaya. O zaman 5+3 oluyorum görünür mü bilmiyorum ya ama haftaya cuma 5+6 oluyorum napsam bilemedim gideyim mi salı günü
betulpolat bayanukuslu 6+2 de daha kalp atışı duyamadık:( düşük riskim var 10 gün yatış verdi evde 7. Hafta da kalp atışı alamassak gebeliği sonlandırmak zorundayız dedi. Alttan da alamadı kalp atışını.
Seri4545 sayre canım ya kıyamam allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲❤️
Seri4545 feyza1515 doktor santimini söylemedi canım sadece kese var dedi başka bir doktor bul dedi bizim aletler yetersiz dedi devlete gitmiştim dün çarşamba şehir hastanesine gidicem ordan detaylı baktıracak