Annesininportakali53 Minigin_annesi0 ya canımsın vermiş kadar oldun canım bende kışlık üzüm yaprağı koymuştum valla ne kadar zor gelsede belim tutuldu tutula yaptım 😄
Minigin_annesi0 Hayalcinar eriştelisini yapıyoruz bizde en sevdiğim çorbalardan 😍 maalesef ki eşim normal mercimekten başka sevmiyo😒
Minigin_annesi0 Anneolanbiri 🤣🤣 benim buzlukta vardı Allah’tan canım istedikçe yapıyorum ama tazenin yerini tutmaz tabi
Minigin_annesi0 Smyye1B ay benim davetler dün bitti kaç haftadır adam akıllı yemek yapılmadı davete gitmekten 😂 başka çağıran olmaz bundan sonra
Minigin_annesi0 Deletedmom_110 benimde aklımda içli köfte doğum başlamadan yapıp buzluğa atmam lazım😂😂
Mtzkuzum Minigin_annesi0 süzme mercimek çorbası ekşili köfte pilav yanına da havuç tarator salatada karasızım. Elticanım iftara gelecekte 😄
Deletedmom73711 Minigin_annesi0 Son dakika bir işim çıktı bugün yemek yapmıyorum ama eğer yapsaydım menüm şu şekildeydi; Beşamel soslu garnitürlü fırında köfte Arpa şehriyeli pirinç pilavı Salata, cacık ve turşu Haşhaşlı revani 🤤😍
Sinemmmmm58 Minigin_annesi0 tavuk kizarticam yanina patates kirmizi biber yesil biber kizartcam pirinc pilavi corba salata yaparim 🙂