Minigin_annesi0 Kızlar ben hâlâ bişey bulamadım 🤭 bi yandan da temizlik yapıyorum. Akşama kadar halim kalmıcak ama yinede şöyle bi yemeklere göz gezdirmek istiyorum belki kolayıma gelir 🤭😂 siz neler yapacaksınız akşama benim ana yemek derdim var sadece
Annesininportakali53 Minigin_annesi0 menüye karar veremedim ama canım aşırı şekilde bol ekşili zeytinyagli yaprak sarması çekiyor ama yapması zor geliyor 😄
Minigin_annesi0 Hayalcinar eriştelisini yapıyoruz bizde en sevdiğim çorbalardan 😍 maalesef ki eşim normal mercimekten başka sevmiyo😒
Anneolanbiri Minigin_annesi0 dünden musakkam ve pilavım var. Patlıcan almış başını gitmiş ama canım aşırı çekiyordu ne zamandır eşim yaptı sağolsun 😂
Minigin_annesi0 Anneolanbiri 🤣🤣 benim buzlukta vardı Allah’tan canım istedikçe yapıyorum ama tazenin yerini tutmaz tabi
4858 Mercimek köfte tablacı salatası turşu ayran eşim ekstra biraz et sote istedi birde magnolya alakasız bir menü oldu😂 ama hergün ne yapsam derdi bunalttı artık🥴 kimin canı ne isterse menüsü oldu🤭
Smyye1B Minigin_annesi0 Eltime gidiyorum 😇 Evde olsaydım ıspanak bulgur pilavı yanında çorba felan yapardım heralde 😇
Minigin_annesi0 Smyye1B ay benim davetler dün bitti kaç haftadır adam akıllı yemek yapılmadı davete gitmekten 😂 başka çağıran olmaz bundan sonra
Mrv135 Minigin_annesi0 Eşim gece vardiyasında ben dünden kalan tavuklu patates, pilav, tarhana çorbası var onları yerim.
Deletedmom_110 Minigin_annesi0 Tavuklu şehriye çorbası Patates sandal Pirinç pilavı İçli köfte Salata 🥗
Minigin_annesi0 Deletedmom_110 benimde aklımda içli köfte doğum başlamadan yapıp buzluğa atmam lazım😂😂
Edabykl Minigin_annesi0 bugün kayinvalidemleri cagirdim guvec yaptim firina verdim pişince alinacak mercimek corbasi pilav salata su böreği ve son olarak tatlı 🌸🤭