1907hatice Ben varım 🤗12 haftalıkken ikili tarama testi yapıldı sonuca göre down sendromlu dedi doktor fetal DNA testini önerdi o sonucu duyunca şok oldum inanmadım 😢 doktor testi yaparsan ona göre karar verirsin dedi, yok hocam istemiyorum Rabbimin verdiğine razıyım dedim istemiyorum testi o zaman imza atman lazım dedi istemediğine dair dedi hiç düşünmeden imzaladım, çünkü ben ona kıyamazdım 😢😢 Rabbim nasıl uygun gördüyse öyle nasip eder dedim teslimiyetimi Rabbime bıraktım ama doğum yapacağım zamana kadar içimde büyük bir stres oldu bunu sadece eşim ve ben biliyordum ailelerimize bile demedik çünkü laf çoğalacaktı daha çok yıpranacaktım 🥺🥺30 gün önce doğum yaptım sesini ilk duyunca doktora hocam bebeğim nasıl dedim 😢😢gözünaydın sağlıklı bir kızın oldu deyince Allahım hamd olsun sana dedim tabi masada nasıl ağlıyorum 😭😭😭😭 şimdi fındığım 30 günlük kızım oldu sağlıklı iyiki de o testleri yapmamışım yavruma kıyamazdım çok dua ettim Meryem suresini çok okudum Rabbime bıraktım hamd olsun sonuç kızım kucağımda şuan cennet kokulum🥰🥰