Hulus Venus01 sonradan çıkan 2. Çizgide pembelik var mı peki yoksa siyah gri gibi bir gölge şeklinde mi
Hulus Venus01 kuruma çizgisinde de bozulma olmuyor. Ama aradaki ayrıntı bende cok yaptım çünkü bu testlerden eğer pembelik varsa bir kan verin ama eğer gölge şeklinde daha çok gri rengine dönükse hic kendinizi bosuna umutlandirmayin o yüzden sordum rengini
Venus01 Hulus fotoğraf yükledim isterseniz ordan bakın bence daha iyi anlarsınız ayrıntıyı farkı programla şöyle yaptım bide ters çevirdim renkleri çizgi gözüküyor ama kuruma mı gerçek mi bilmiyorum😞
Venus01 Ben gidip test aldım yine yaptım yine aynı şey oldu inanamıyorum ya kesin bir sorun var bende neden sonradan çıksın ki bu çizgi,
yabadabaduu Venus01 bende yaşamıştım aynı durumu iki testtede anında silik çizgi çıkmıştı sizinkinden daha belirgindi umutlanmıştım çok ama kanda sonuç negatif çıktı yada tutmadı sonradan bozuldu o sırada değişik kanamalar falan yasadım bilmiyorum yani böyle durumlarda tek çare kan vermek
Hulus Venus01 bence bir kan verin umutlandırmis olmayayim ama benimde testim boyleydi pembelik görüyorum çünkü siz çıplak göz ile bakınca daha net görürsünüz
Venus01 yabadabaduu bende anında çıkmadı anında çıksa hiç düşünmeden gider veririm kan kaç saat sonra çıkınca anormal geldi hayırlısı canım bakalım bekleyeyim az daha
yabadabaduu Venus01 yani saatler sonra çıkınca dikkate almayınız diyor testlerin üstünde. ama bende bu durumu yaşadığımda araştırdım tee ertesi gün silik çizgiyi görüp hamile çıkanda var bu çok karışık bi mevzu değişiyor kişiden kişiye biraz daha bekleyin o zaman 1 hafta sonra bir daha denersiniz adetinizde gecikince
Venus01 yabadabaduu yani gerçekten çok kompleks bir durum, ne yapsam bende bilmiyorum hiç hamile kalmadım ama garip olan sanki bazı belirtiler de var mesela ğöğüslerim inanılmaz ağrım var , hiç yaşamadığım için ayırt da edemiyorum ki adet mi gebelik mi
yabadabaduu Venus01 benim göğüslerim hiç bi adette olmadığı kadar büyümüştü balın gibiydi kesin hamileyim demiştim kasık ağrımda vardı değilmişim belkide öyleydi tutmadı bozuldu bilmiyorum ama ertesi ay hamile olduğumu öğrendim direk pozitif net iki çizgiyi gördüm yani bu ay olmazsa bidahakine olur Allah isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah 🙏🏼🙏🏼
Dlr48 Venus01 henuz belirtiyi ayırt edebilmek için cok erken adet belirtiside olabilir gebelikte ama gebelik için fazla erken belirti aramak bende hep kendimde arardım cocuk ıstedıgım zamanlarda tedavı ile hamile kaldım hıcte o arayıpts sandıgım belirtiler hemen olmadı
Dlr48 Venus01 yanı belli olmaz bazen kanda beta hcg cok dusuk sevıyelerde oldugu ıcın henuz ıdrara karısmamıs oluyor kımı ınsanda besgun gecıkse bıle kıpkırmızı olmuyor kimi kimyasal gebelik gecirebiliyor en ıyısı kan vermek yada erken gebelik testi ile tekrar yapabilşrsiniz
Venus01 Dlr48 hiç hamile kalmadığım için inan zaten ayırt etmem imkansız hormonlarla alakalı şeyler çünkü, az çok bilgim var bu konuda belirti aramakta istemem arkadaşlar haklı hamile çıkmazsam daha çok üzülürüm
Seri4545 Venus01 kuruma çizgisi diye birşey olduğuna pek inanmıyorum bende defalarca geçen ay yaptım saatlerce bekleyen testim oldu hiçbirinde kuruma çizgisi diye bir çizgi görmedim bence vakit kaybetmeyin derim bir an önce kan testi yapın
Venus01 Seri4545 şuan şehir dışına çıktım yarın da yolda oluruz anca pazartesi zaten pazartesiye kadar adet olmazsam kendi doktoruma giderim bir sorun var demek ki hamile değilsem bile
Hamideidebesikci Bende iki sene boyunca yaptim test ama hic kuruma cizgisi olmadi hep tekte kalmıştı akil vermek gbi olmasinda istersen eczaneden bi erken gebelik testi al 25-30 lira olanlardan çünkü onlar bir gunde gecsen varsa cikariyoya bn hep onlardan kullanmistim
Venus01 Hamideidebesikci olabilir haklısınız hiç aklıma erken gebelik testi almak gelmedi adet geçti diye düşündüğüm için👍🏻
Venus01 Hulus ya zaten pembe o yüzden bende kafam karıştı kuruma çizgisi yaşamadım hiç olanlara da baktım bozuk ve beyaz çizgiler
Venus01 Hulus ya evet pembe bildiğiniz ama 1 saat kadar sonra oldu suda döktüm gitmedi anlamadım ki ben neyim 🤭