PrensS_annesi Seymaben bende Selda Akal a gidiyorum sezeryan a kendisi de girdi mi ? Hgenel olarak memnun kaldınız mı ? 🤗
aslicatkin Seymaben Neslimami Seymaben selda hanımın adını hiç duymadım sultanbeylı saygıdan mı bahsedıyosunz acaba
Zatmy T12b1a evet bende dün sordum bana da isteğe bağlı 3500 dediler spinal istenirse artı 300 TL alıyorlarmış
Bekleyenler OzgeSvr Minnosunannesi11 çok iyi Bi hastane mi ümit hastanesi acıbadem de ne kadar oldu kim bilir
miniktirtilim ulkuhandhm Kocaeli medar hastanesi 4.700 simdilik ama hazirandan sonra zam bekliyoruz :(
Sibel83 İzmir çınarlı doğum hastanesi özel Sezeryan olacak kızımız 7000 dr 3500 hastane Metrekaresi büyük suit oda için 750 tl ekstra ödedik 20 mayıs doğum bakalım🙏
Minigebe okunmusciklet memnun musunuz galenden ve doktorunuzdan? Hastsne ve doktor arayisindayim cana gidiyordum ama değiştirmek istiyorum
Melekistan La_le Ysgl26 yıl aşından önce sorduğumda 7bin di ya ne kadar artmış 😳 bende hem Ümit’e hem şehire gidiyorum aynı anda şehirde doktorunuz kim acaba
Zatmy La_le Şafak hastanesi dediğiniz medigoldun diğer şubesi mi bu fiyat çünkü ben medigoldde gidiyorum 6 Mayıs a sezeryan günüm verildi dün fiyatları sordum 2500 normal doğum zorunlu sezeryan 3000 3500 isteğe bağlı sezeryan dedi
La_le Zatmy yok hayir Gaziosmanpaşa olan Şafak hastanesi bağlı medigolda hani doktora gidiyorsunuz doktorunuz iyimi
tugbakilic Zatmy benim doktoruma fiyat sorduğumda hic zorunlu sezeryan istege bagli sezeryan diye birseyden bahsetmedi
Zatmy La_le ben Zehra gündoğana gidiyorum çok memnunum hamileliğimin en başından beri gidiyorum doğumdandan da inşallah memnun kalırım ❤️
Merrygirl ulkuhandhm Ankara a life doğum paketi 8500 doğumda ben aldığım zaman 5.000 TL demişlerdi şimdi ne durumda bilmiyorum
Fatos91 Merrygirl geçen gün gittim o hastaneye ilk kez evime yakın diye alptekin beye hiç memnun kalmadık Allah o hastaneye yolumu düşürmesin bir daha