heleninannesi06 ulkuhandhm ya bir şey sorabilir miyim bilmediğim için bu fiyatların yanında siz oda ücreti ödüyor musunuz 🙄
La_le ulkuhandhm İstanbul sultangazi Şafak hastanesi normal doğum 3500 sezaryan 4000 mayısın ilk haftası gidip doğum pakaeti alcam
Ysgl26 Eskişehir ümit hastaneleri normal doğum ücreti 9300 dediler oda ücreti hariç o da günlük 1000 tl imiş. Gidip şehir hastanesinde doğurcam. İyice abarttılar
Melekistan La_le Ysgl26 yıl aşından önce sorduğumda 7bin di ya ne kadar artmış 😳 bende hem Ümit’e hem şehire gidiyorum aynı anda şehirde doktorunuz kim acaba
Minnosunannesi11 Ysgl26 Ben de Ümit hastanesine gidiyorum normal 7300, sezeryan 8300 yada 8400, ağrısız 9300. Ama evet malesef 24 saat tutuyorlarmış 1 gün fazla için 1000 TL fiyat istiyorlar.
Deletedmom727271 Ysgl26 Ben Eskişehir ümit hastanesine gidiyorum normal doğum 7300 sezaryen 8300 odada dahil içinde.
Edadeniz22 Ysgl26 hangi doktora gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum da şehir hastanesinde biraz önemsizmiş varmış sanırım yorumlarda hep öyle yazmışlardı
Masal53 kuzeymomsss oo komşu. Çerkezköy den selam olsun 😄 ama çorlu ya da gidip geliyorum devlet hastanesi veya reyap hastanesine
Zatmy La_le Şafak hastanesi dediğiniz medigoldun diğer şubesi mi bu fiyat çünkü ben medigoldde gidiyorum 6 Mayıs a sezeryan günüm verildi dün fiyatları sordum 2500 normal doğum zorunlu sezeryan 3000 3500 isteğe bağlı sezeryan dedi
ZeynepDua atlasannesiiii anadoluya gidiyorum dogum orda olacak insallah 5.500 sezeryan normal ayni ama haziranda zam gelebilir dediler
Minianne04 Karemela bende orda doğum yaptım ebeler ve doktorum dualarla besmelelerle doğurttu beni çok memnun kaldım ölü doğum olmasına rağmen çok güzel ilgilendi herkes suni sancı ile kısa sürede doğum yaptım Allah razı olsun onlardan 🙏🦋
annesinin_beybisi ulkuhandhm herhalde çocuğu çıkarmadan önce altın suyuna batırıyorlar bu fiyatın başka açıklaması olamaz 😁
PrensS_annesi Seymaben Sultanbeyli saygı Hastanesi’ mi acaba ? Bende oraya gidiyorum 3850 fiyat çıkardılar ama . Sigorta niz mi yoktu
Neslimami Seymaben bende saygı hastanesin de yapıcam memnun kaldınız mı ? Odaları nasıl bilgi verirseniz sevinirim :)♥️
Gzmmtrkmn Seymaben bende saygıda Pelin hanıma gidiyorum. Daha önceki doğumumuda orda yaptım. Sizin doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı
Seymaben Feyzashnn yok kuzum sezeryan normal dogum 3200 zorunlu sezeyan 3800 istege bagli 5000 😘 ben zorunlu sezeryan oldum ama normal dogumda fiyat degiskenlik gosteriyormus epidural falan olursa en fazla 5000 tlyi buluyor demislerdi bana
Feyzashnn Seymaben Saygı normalde uygun bi hastane 5000 i duyunca şok oldum bi an 😄 hangi doktora gidiyordun sen?