atlasannesiiii ZeynepDua bende murat beye gidiyorum 24 haftaligim yeni geçtim murat beye memnun musunuz kendisinden hangi doğuma daha yakın kendisi bilginiz var mı?
ZeynepDua atlasannesiiii ben basindan beri kendisindeyim memnunum cok sukur dogumla alakali bsy konusmadigimz icin bilemiyorm dha erken diye konusmuyo sordugumda siz nasl.istiyosunz normal mi
atlasannesiiii ZeynepDua evet normal istiyorum ama çekiniyorum biraz o yüzden merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Deletedmom727271 Ysgl26 Canım biraz önce kontrolüm vardı kesin emin olmak için ücretleri bir daha öğrendim. Normal doğum 7300 sezaryen 8300 bir gün odada dahil içinde 😊
Pheebs Deletedmom727271 Umarım öyledir son anda zam geldi fiyat şu oldu demezler 😁 bir sonraki gidişimde tekrar sorayım ben yine de
Deletedmom727271 Pheebs Ben bugün gittim kontrole canım tekrardan sordum muhasebeye normal doğum 7300 sezaryen 8300 bir gün odada dahil içinde zam yok diyorlar. 😊
Eminedmr cckdlk canan acar demire 29. Haftamda geçtim ondan once mineye gidiyodum ama iletişim problemi yasayinca canan gectim
Whitewomen ulkuhandhm Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi geçtiğimiz temmuzda 3.500 dü normal doğum şimdi 5.000 olmuş
Havvauslu ulkuhandhm Samsun Bafra medibafrada 6000 diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum burda olmayı düşünüyoruz şimdilik daha çok var ama 19+2
Umud-- Ysgl26 oda ücreti gecelik 1000 dediler ama o paranın içinde niye değil baya fazlaymis geçen hafta serklaj oldum orada bir gece yattım 4500 verdik