Svlyk Fiyatlar almış başını gidiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun. 2021 temmuzda tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirdim 4300₺ ye. Sigorta muayene,refakatçı, oda ve doğumu karşılıyor. Nasipse Beylikduzu Medicana da doğum olacak 🙏🏻💞
aslicatkin Seymaben normal dogum 2750 denmıstı sızn farklı bısey var sanırım bu kadar yuksek olmaması lazm
Seymaben aslicatkin zorunlu sezeryan oldum ben kuzum normal dogun icin epidural vs falan olursa en fazla 5000 tl olur o fiyati gecmez demislerdi bana😘
La_le Dorukmomss ben 50 yıldaki şafak Hastanesi’ne gidiyorum doktora sordum doğum fiyatı ne diye normal 3500 sezaryan 4 bin dedi
aslicatkin Seymaben Neslimami Seymaben selda hanımın adını hiç duymadım sultanbeylı saygıdan mı bahsedıyosunz acaba
seymaa4 DemirinAnnesiiii ben yüzyılpendik Hastanesi’ne gidiyorum ama kuzenim meltem çavuşoğluna gidiyor ve çok memnun bende doktor değişikliği yapabilirim o yüzden sormak istedim
Pheebs Deletedmom727271 Benim dogumum ağustosta. Danışmadan sormuştum zam gelme durumu olur mu diye ücretler senelik belirleniyor ocakta değişir demişlerdi bana.
Deletedmom727271 Pheebs Benim doğum mayıs da canım. O zaman öyleyse iyi tabi normalde de pahalı zaten
Pheebs Deletedmom727271 Umarım öyledir son anda zam geldi fiyat şu oldu demezler 😁 bir sonraki gidişimde tekrar sorayım ben yine de
ZeynepDua atlasannesiiii benmde insallah hazirran sonu temmz basi dediler fiyatlar doktorla konuusluyo Murrat beye gidiyorm siz ?
atlasannesiiii ZeynepDua bende murat beye gidiyorum 24 haftaligim yeni geçtim murat beye memnun musunuz kendisinden hangi doğuma daha yakın kendisi bilginiz var mı?