sudamlasi Elfidam kesin doğum belirtisi değil ama bebek doğuma yakın aşağı indiği için bağırsaklarda bi rahatlama oluyomuş
Elfidam sudamlasi himm haklisin😃 kanala sokmustu basini zaten bi hafta geriden cikti bu defa us de😃 Hayirli zamanda gelsin bebisler insallah
Bahar54 Rmeysa canim sen rahat edemem diyorsan lavmani kendin yapabilirsin. Onlar tiksinmiyordur buyuk ihtimal ama senin rahatligin daha onemli kafan rahat sekilde istedigim gibi ıkınabilirsin :))
zlemArslantaAltkan Bana lavman yapıldı demek ki tam boşaltmamışım son ıkınmalarımda yatağa az bişi yapmıştım ama sorun olmadı dr hemen silip temizledi sorun olmaz dedi ben ıkınmaya devam ettim birde devlet hastanesiydi yani normal bi durummuş çok kişi yapabiliyor çekinmeyin
zlemArslantaAltkan Rmeysa aynen öle o sancıda altıma yaptım diye hiç düşünmedim o ağrıda zaten ne yaptım ne yapıyorlar umrunda pek olmuyor ve zaten bi kere göreceksin o insanları utanma yani
Rmeysa eminergunn sanırım en mantıklısı bu. Hiç lavman yapmadan doğum gerçekleşirse daha da zor olur .
Cypriot Ben doğum anına kadar hastanede yedim içtim lavman da yapılmadı doğum esnasında da öyle bi kaza olmadı 😬
Zagrozunannesi Valla ben 2 gün afedersiniz tuvalete gitmemiştim normal Doğum da yaptım ıkındıgım kadar da ıkındım bi şey çıkmadı sızde de çıkmaz 😂😂😂😂😂
Espbulut Rmeysa canım bende yurtdışında Doğum yaptım sadece idrarımı boşalttılar istemiş olmama rağmen lavman yapmadılar var gücümle de ıkındım ama bir sorun çıkmadı hiç kafana takma bile onu zaten bebişin geliş esnasında onu unutursun 🤩🤗
Bskrt Rmeysa yapılması gayet normal bişey sağlıkçıyım bende, doğum masasının altına kova konuyor çoğu gebe de yapıyor tuvaletini doğum sırasında Hatta ıkınmayı yapamayanlara büyük tuvaletini yapmaya çalış diyor doktor bebeğin gelmesi için ☺️
tigerfish bilimsel olarak lavmanin yapmanin yapmamaya gire hicbir ustunlugu kanitlanmamis yani rutin uygulanmamasi gerekwn bir uygulama yapiyorlar malesef. ama psikokojik olarak rahatlayacaksaniz hastanede yapmaniz daha saglikli olur brsak hareketini artirdigi icin dogumu erken uygunsuz yerde baslatabilir