Busr21 duygucelebi coook teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️ Evet inanin bir anda oldu 38+3 te doktorum bebek yukarida daha dedi alttan muayene edip. 38+4 gece 2 suyunu gonderdi prensesim🌸🌸
duygucelebi Busr21 bana çatı muayenesi yapmadi doğuma kadar yapmıyorlar zorunlu olmadıkça bir şikayet olmadıkça. Bebek yukarda derken sizin kanala da girmemiş mıydı? Benimki daha kanala yerlesmemis sizinki de öyle miydi ?yerleşir mi?
Busr21 duygucelebi kanaldaydi ama biraz daha yukaridaydi yani. Bas gelis pozisyonundaydi yoksa belki beni cati muaynesi tetikledi bilemiyorum ☺️
despina234 Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 💙❤️🧡 ben de doğumda sancı gelmiyorken uyuyakalıyordum sancı uyandırıyordu 🤣 her doğum bambaşka bir deneyim 🥰
Busr21 despina234 evet iste boyle bayginlik mii uyuyakalma mii insan tarif edemiyor degil mi🙈 bu arada cok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Iknr-mls Busr21 çok teşekkür ederim bende de Meryem Ana otu var annem getirmişti mekke den nasıl kullanmam gerektiği bilmiyordum şimdi aydınlandim doğum serüveni trajedi komik gayet güzel Rabbım analı babalı büyütsün inşallah evladınizi
Haticelisa Iknr-mls nasil kullaniliyor aceba ben kacirdim orasini bende aktardan almayi dusunuyorumda
ahmetinoznuru Busr21 gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün bebişiniz İnşaAllah Meryem ana otu yazmışsınız sadece suya mı koydunuz yoksa suyunu da içtiniz mi
Iknr-mls Haticelisa @Busr21 hanim yukarıda bir link vermiş çok açıklayıcı ben link nasılsın bırakılır bilmiyorum üst sıralarda istersen oradan bak tatlım
Bsraermis8 Busr21 gözunaydin 🥳 ayyy ilk doğumum geldi aklıma 😁 bende suni sancidan bayılmıştım 😁😁😁 buda normal olacak ins aksilik olmadığı sürece 😁 çok korkuyorum ama ecele faydası yok elbet çıkacak . Allahım nolur sizin haftada dogurayim yani 3 gün sonraaaaaa kadir gecesinde ins dua edin bana ne olur
Busr21 Bsraermis8 teşekkür ederim 🌸❤️Bende o kadar dua ettim ki 38 de dogsun diye tam umudumu kaybettim dogdu🌸😁
Seyma_ck Busr21 gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bize de bu günleri görmeyi nasip etsin 37+1 den selamlar🥰Merak ettiğim şey hareketli bir hamileliğiniz var mıydı ve pilates,yürüyüş yapmışmıydınız
Elfs Busr21 çok tatlı bir hikaye sağlıkla büyüsün bebiş ☺️ Doğum başlasın diye yaptığınız bir şeyler var mı?
Beyzamutluu Busr21 oo ben eskidim bence🤭🤣, 2..5 aylık olduk biz 😍 uykular duzensizzz gündüzleri uyumuyor hic neredeyse, gece de biraz işte. Sürekli memede ve gaz sancılı 🙄 ilk 4 ay uyku düzeni olmuyormuş sanirim 🤷
Busr21 Beyzamutluu ooo bizim ablamiz sayılır 🤪 benim bebegimde gündüz coook derin uykuda resmen zor uyandırıyorum🥲 emzige başladım mecburen çünkü emiyor tok ama emmek istiyor🥹 siz basladiniz mi
ahmetinoznuru Busr21 sizden de inşaAllah 🥰🙏🏻 Ben gebe okuluna gittiğimde ebe suya koyun sadece içmeyin dedi kayınvalidem de imamın eşine sormuş o da içilecek demiş ben de kararsız kaldım da o yüzden bi sorayım dedim teşekkür ediyorum 🌸
Beyzamutluu Busr21 yeni doğduğunda uyandırmak çok zor oluyor 2 saatte bir mutlaka emzirin sarılık olmasın.. benimki emziği pek tutmuyor çok nadir belki dışarıda ben her istediğinde emziriyorum siz de öyle yapın. Tok olsalar bile emmek istiyorlar çünkü Duygu bağı kurmak istiyorlar. Başka sebepleri de varmış gaz sancısı korku üzüntü yaşadıklarında da emmek istiyorlarmış. 😍
Nermin_nur1 Busr21 nefessiz okudum vallahi darısı bize inşAllah sağlıkla bizde kavuşuruz prensesimize son 94 günümüz 🙈❤️
Busr21 Nermin_nur1 rabbim en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin❤️ İnanikmaz bir duygu sizin sesinizi duyunca sakinlesiyir kokunuzu alinca oyle durup bekliyor onunla temasa geçin diye🥺🥺