• Mide ağrısı 🤦‍♀️🤦‍♀️

Selam canim nasil agriyo sirtina vuruyormu ve ya sicaklik oluyormu ?

Gulhan canim.bende senn gibiydim ole cekmtim sonra doktora gittim kadin dogumda bana surup yazdilar hala kullaniyorum migdem.agirdikca

Nasil bir ağrı bilmiyorum ama Baharatli ve asitli yiyeceklerden uzak dur canım.
      Bende 2 gün önce baharatli bir seyler canim cekmisti yemistim 2 gundur midemin agrisindan duramiyorum. Bizde 12+1 iz.

Esmaa ağrı arttıkca aynı sekılde belime vuruyo hatta karnıma bıle iniyo agrısı . O ağrıyla sıcaktan zıyade ter basıyo resmen .

Busrabnrby bende cuma günü gidicem kontrolm var . Doktora da söylicem inşallah bana da şurup falan verirde geçer şu ağrı .

YagmurAnnesi mümkün oldugunca uzak duruyorum sadece turşu tüketiyorum bu ara çok fazla ondan da olur mu bılmıyorum ama dıkkat edicem yinede 😌

Canim bende midem agriyo cok fena sirtima vuruyor ve sicak olur amma karnima agri vurmuyor sadece midem doktorum didiki ben sadece karnina bakiyorum mideni baska doktora goster anca corba yungul yimekler yiyorum agri oldugu zaman cok fena oluyorum😢😢😢😢

Benimde oldu mide agrim hemde cok fazla yemek yiyemiyordum mide agrisiyla bide kabizlik başlamışti uyku uyuyamiyordum ama geciyor bir sure sonra bende 8.haftada falan gecti

Esmaa Ben cuma günü gidicem doktora . Dediğim gibi bi önerisi olursa sana da yazarım canım . Çunku daha önce yaşamadıgım agrıyı gebelıkte yaşıyorum o yuzden mide için farklı bır doktora gıtmeyi düşünmüyorum acıkcası . Umarım bir an önce geçer hepimizin ağrıları 🙏🤗

betulgkce O zaman bizim biraz daha zamanımız var geçmesi için 🤦‍♀️😌 Neyseki bebişler saglıkla gelsin ağrıyıda çekicez mecbur 😌

Ben de yaşıyorum aynı sorunu maalesef. Doktorum reflü dedi. Hamileliğin bazı dönemlerinde olabiliyormuş. Gaviskon şurup verdi ağrım oldukça onu kullanıyorum iyi geliyor canım. Baharatlı,yağlı,acı ve çok ekşi şeylerden uzak durmalısın

Nurayal Önerin için çok sağol canım . Doktorumla konuşucam bu konuyu . Yediklerime de daha fazla dikkat etmeye çalışıcam . İnşallah geçer

Tamam canim yazarsin banada cunki bende once bu agriyi gecirmedim bi oneriniz olursa banada soyleyin

Busrabnrby Gittiğimde direk söylücem zaten senin şurubu . Mide ağrıları için farklı bır tedavi yöntemi yoksa mecbur vericek o şurubu 😂😂