Kızlar sabah sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledi hemşire 128 le 135 arası cıktı bi doktora git bugün dedi normalde pazartesi kontrolüm doktoru aradım normal ama için rahat etmiosa gel dedi başına gelen varmi bi sorun olurmu gitsem mi beklesem mi
36+5te kalp atışı acil lütfen bakarmisiniz
bebeğin kalp atışından bahsediyosun dimi?
ipekveatlas evet bi cihazla bakiolar ya sağlık ocağında orda cikti
- Düzenlendi
Normalin altındaysa tabiki git riske girmeye gerek var mı ha pazartesi ha cuma ne fark eder ki
Pinaray0309 korkma canım bende nst ye gidiyorum sürekli 39. Haftamdayım kalp atışı 120-160 arası normal karşılanıyor. Altına veya üstüne çıkarsa bir problem var demektir.
Nznuuz ya hemşire korkuttu beni Öyle diyince iyi bari teşekkür ederim
Pinaray0309 gerçi cihazları da pek iyi deil 😂 eltim hamileydi 20 haftalık bebeğin kalbi atmıyor demişlerdi hastaneye gittiler maşallah gayet güzel atıyordu korkmayın inşallah herşey yolunda ❣️❤️🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağlık ocağının böyle birşey yaptığını ilk kez duydum
Huzurrr_13 valla bizim hemşire de çok ilgili sabahtan beri 2 kez aradi ne yaptın Gittin mi die geldim şimdi bisey olmasa bile 2 gün önce kontrol olmuş olurum napiyim:) inş bisey cikmaz
Busramzcgl gebe izlem bölümü varya orda yapilio 2 ayda bir arayıp çağıriolar zaten