Aysemmm34 Ben de 38+2 deyim dizlerim iki aydır ağrıyor. Yürümede zorlanıyorum. Dizimi kıramıyorum dahi :( artık doğsun diye dua ediyorum. Ağrıdan ağlıyorum çünkü :( gel artık sağlıcakla yavrummm
erdem_agah Bsraermis8 ben de hic çağırmadm ama bir kişi cagirdm sadece onun rahatlığı vardi. 39 bitti benim 🙈 dün sancilandm gelecek sandm. Sonra gecmis 🙄
Minigin_annesi0 Bsraermis8 38. Haftada 3700 dediler 39a doğru gidiyoruz 4 ü geçecek sanırım🤭 Hurmanın öyle bir özelliği varmış canım yemekte fayda var günde 4-6 tane
Dmlygz12 Minigin_annesi0 32. Haftada kaç kiloydu bebeğiniz Benim en son 2 kiloydu 32. Haftada merak ediyorum almış mıdır diye
Bsraermis8 Seyma_ck ayy pazar günu annemler gelcek . O zaman onlar geldikten sonra yapayım sonra iki gün sonra doğurayim ins yaa . Teşekkür ederim ☺️
Seyma_ck Bsraermis8 inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz😇çömelip göbeği iki bacağının arasına alıp silmiş sanırım kuzenim
balkopugu2701 Eda_Esen naptın canım ne durumdasın Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Eda_Esen balkopugu2701 Doğurdum oğlum yanımda uyuyor ama yaşatmakla ölmek arası gittim geldim suni verildi açılmam olmadı başka hastaneye sevk edildim orda da bekletildim 8 9 saat o sancılar ile ağlamaktan harap oldum pek iyi bi doğum olmadı bnm için sezeryan ile doğum yaptım
sedalaa Seyma_ck iki bacağını açıp nasıl yer silmiş bacım bi tarıf etsene 40+4 oldum tık yok belkı faydası olur 😏😂
Seyma_ck sedalaa o sıkıştırdım ben göbeği diyo.Yani iki bacağının arasına alıp göbeği öyle silmiş sanırım Instagram’da izlediğim vidyoda da öyleydi.Sağlıkla gelsinler inşallah😇
Seyma_ck Yesimmm12 onun bir pozisyonu var ama ben Instagram’da izlemiştim.Ya da kuzenimin denk geldi belki🤔Sağlıkla gelsinler inşallah😇