Sibelblby Bebeğim 30 haftada ama sürekli aşağıda hissediyorum ve sürekli baskı yapıyor aşağıya yürürken bille rahatsız ediyor sürekli lavaboya gidiyorum benim gibi olan var mı yada bu konuda fikri olan normal mi bu durum
ikramomm Sibelblby bende 27 haftalığım aynı hissiyat bende de var bende erken doğum olur siye korkuyorum bilen biri varsa çok iyi olur bu postu görmüşken baş aşağı durunca çok can yakıyor ama bu baskı hissi sanki çıkacakmış gibi normal midir ki acaba ne ağrı ne sancı vae onun dışında
KADER743 Sibelblby ben tuvaletten çıkamıyorum bı damla yapıyorum o damla bile beni rahatsiz ediyo çok geliyomus gibi eşim diyo altını baglicam 😂 çok kotuya tam yatağa uzanıyorum hemen kalkıyorum yine minibüsle hiç bı yere gidemem😂 bu arada 29+2 hamileyim
asilveyigit Sibelblby valla 32. Haftamda benek kanala girdi dediler erken olur bilmem ne 37 yim dogmuyor… hiç korkmayın ben hiç birşeyi kafaya takmak öyle kolay kolay. Taksamda hayatıma devam ederim. Öyle de devam ettim. Geçti gitti
Melikeser ikramomm ben 33 haftaligim bebek bastan beri hep başı asagida hic bi risk yok onemli olan dogum kanalina girip girmemesi
NeseA Canım bende 30+4 haftalik gebeyim bebeğim baş aşağı çok sertleşiyor ve kasiliyor benim kesin erken gelir yani 37 38 haftalarda doğum yaparım ben dördüncü gebelik hissediyorum ama normal yani böyle olması
NeseA Sibelblby isterseniz bi dahaki sefere doktora söyleyin belki nstye koyar sizi şancı falan var mı die. Ben doktoruma söyledim bidaha geldiğinde nstye gir dedi bana
gozdebaybars Göbek deliğiniz şekil değiştiriyor mu sizinde kızlar bildiğin büzüşüyor benimki sonra 5 dk sonra düzeliyor😂