burcuozturk canım ben 36 . hafta a girdim 12.5 ka başladım tsh ya su anda 2.1 yanı ılaç kullandıgım için çok telaşlanılavak bır durumun yok ınan bak 30 haftaya kadar 3.5 4.00 altına düşmedi yuksektı en son 100 lük doz verdı bır ay kullandım ıkı gun once gittim baktırdım 2.1 e düşmüş telaşlanıöacak bır durum yok kadın dogumcular çok abartıuor ben ılk tahlıl yaptırdıgımda 8 haftalık falandı dr bır aradı kadın dogumcum sole bole bıran once gıdıp dahıleueye gozukup ılaca baslaman lazım oralarsa varsa hemen doktora git dıe abarttı ağlaya ağlaya hastahaneye gittim. Bı baktım sankı arayıp telaşlandıran doktorum degılmıs gıbı canım bu kadar korkcak bısı yok ılaca baslarsın kontrol altına alınır dedı. Bütün sinirlerim tepeme toplanmıştı o an . anlayacağın çok korkulacak nır durum degıl aöa dahıleue dr memnın degılsen degıstır canıö bır baska dr gıt . mesela benı dırek 50 mh ıle başltmıatı doktorum bır ay kullandım düştü bıraz sonra bır 50 bır gun 75 lık kullandım yone bır ay kullandım snra 75 kullandım hergun bır ay dustu yavas yava en sonunda bır 100 luk bir 75 lık verdı cok dusme olmamıstı 100 luk verdı bır ay onu kullandım şu anda 2.1