Aysckzgnc Heyecanla beklenen haftalar geldi… aynı haftada olanlar var mı? Çatı muayenesine giren, deneyim paylaşmak isteyen🤭😂 38. Haftada yapacak doktorum, biraz stresliyim, onun dışında iyiyim çok şükür, sizler nasılsınız?
Emirin_annesi98 Aysckzgnc bende korkuyorum ya 37 haftalık oldum bende çatı muayenesi beni ürkütüyor doğumdan bukadar korkmuyorum😂😂
kuzeymomsss Aysckzgnc açıklık muayenesi ile aynı şey mi bilmiyorum, aynı diyorlar ama size tek tavsiyem kendinizi sakın kasmayın ve ellerinizi yumruk yapıp belinizin altına koyun. Bana ilk açıklık muayenesi yaptıklarında acayip kastım ve çok acıdı. İkinci defa yaptığında dediğim gibi ellerimi yumruk yapıp belimin altına koymamı söylediler hem daha az acımıştı hemde ebe daha rahat yapmıştı. Tabi benim biraz canım da tatlı olduğu için birde kendimi kastığım için acımıştı. Ama 10 15 saniye süren birşey
Tazeanne0134 Aysckzgnc ilk gebeliğimden biliyorum öyle çok zor bise değil bende 35+0 haftalık hamileyim
Naz23 Aysckzgnc bizde 37 olduk Çarşamba sezeryan günüm hayırlısi ile Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
asilveyigit Bende 37 ye girdim 😅 doktorum çatı muayenesi yapmıyor. 36 da nts girdim yalancı sancılarım var. 2 gündür yarım saatlik yürüyüşler yapıyoruz eşimle iftardan sonra. Onun dışında squat yapmaya başladım. Bakalım pazar günü kontrolüm var ne olur bilinmez😅 Bayramdan önce gelse diyorum
Aysckzgnc asilveyigit yürüyüşe ben de başladım, ebe squat yap dedi ama yere bişey düşünce zor eğilip doğruluyorum, aşırı zor geliyor yapmaya niyetlenmek bile😩 pilates topu aldım şimdi, ebe bazı hareketler gösterdi onları yapıcam
Aysckzgnc Emirin_annesi98 kesinlikle.. doğum bi şekilde olacak, olur diyorum ama çatıya fena gerildim bekliyorum…..
Pinaray0309 Emirin_annesi98 Valla korkma hiç ben geç en hafta oldum bilmiodum yapicani bi baktım elini soktu anlamadım bile hafif sızladı bu neydi şimdi dedim çatı muaynesi dedi güldü:))) dedim bu kadarmiydi evet okudugun gibi değilmiş dimi dedi gulustuk 10 sn yelik bisey yani
Aysckzgnc kuzeymomsss ay çok teşekkür ederim, aklımda olacak bu, çatıya doktor bakıcakmış, aynı dediğinizi yapıcam inşallah
kuzeymomsss Aysckzgnc vallahi canım o kadar ama o kadar tatlı ki, öyle yaptığım da daha rahat ve daha az acı hissettim. Kesinlikle deneyin derim, birde kendinizi sıkmazsanız kasmazsanız hemen biter kısacık birşey 😊
Tazeanne0134 Aysckzgnc 🥰🤭 amin inşallah canım hepimiz zaten ilk çatı muayenesini oldum 39+3de 39+5de de doğum yaptım 🤭
Aysckzgnc Pinaray0309 ay keşke bana da öyle denk gelseydi, şimdi olacağını bildiğimden geriliyorum, sizinki gibi olsa rahat olurdu ya 😂
Tazeanne0134 Aysckzgnc valla canım o iş kişiden kişiye değişir işte burda ben 20 gün sonra bile doğum yaptım diyen okudum o yüzden ona pek takılma
Aysckzgnc Naz23 ayy ne tuhf aynı haftada olduğum kişiler doğum yapmaya başlayınca bi tuhaf oldum şimdi😂😂 hayırlısıyla kavuşun inşallah sağlıkla
Aysckzgnc Tazeanne0134 evet ya her şey çok karmaşık, nişanı gelip 2 hafta sonra doğuran da var, işte tecrübesizlikle insan her ihtimali düşünüyo😂