minikkurabiyelerinannesi Minik1Civciv ben genetik test yaptıramadım bana doktorum tedbir amaçlı verdi
Serapcemre Minik1Civciv covit olduğum ıcın 16.haftamda başladım ve gelişim geriliği oldugu için hala doktor bıraktırmadı:(
Minik1Civciv Serapcemre bende kan pıhtılaşma var doktorum kalp atışını bekle dedi ama kimi öğrenir öğrenmez başlıyor genetik doktoru da aspirin senin için yeterli değil iğne kullanmak gerekir demişti gebelikte sizce başlasam mı kese alttan göründü
Serapcemre Minik1Civciv canım aspirin kullan zararı yok aspirinin bana doktor aspirin de başlattı sonradan kalp atışı da duyulunca iğneye bŞlarsınız
Serapcemre Minik1Civciv yani iğneyi nden kadın dogumcun kalp atışından sonra dedi acaba bilemiyorm ki bir bildiği vardır zaar
Minik1Civciv Serapcemre demek ki bilmiyorum kuzum istersen kullan dedi ama kalp atışından sonra da başlayabilirsin dedi
Serapcemre Minik1Civciv kız istersen kullan demiş ya sen git hemen rapor cıkart ve yazdır başla kullanmaya kadın sana bırakmış tehlikeli olsa hemen başlatırsın ama başlayablrsn de demiş
Sevgi-clk Minik1Civciv ben epeydir giremiyorsum uygulamaya suan 37haftalık olduk bile biz görürsün kuzum Allah nasip eder inşallah merak etme zaman su gibi geçiyor İnan bana
Sevgi-clk Minik1Civciv başınız sağolsun kuzum ben de ilk iki gebeliğimde düşük yapmıştım aklına kötü şeyler getirme hep pozitif düşün demekki sağlıklı değilmiş yeniden nasip olur inşallah 💕