Leylasiva21 Minik1Civciv rapor yazıldığı sürece farkı yok ben devlet hastanesinde yazmıştım. Hemotolojide
Fatma1hiranur Minik1Civciv ilk hamile olduğumu öğrendiğimde özele gitmiştim doktor bana sormadan raporlu yazmıştı zatten ☺️
Minik1Civciv Sevgi-clk tamam canım çok sağol pazartesi ilk işim doktora gidip iğne raporu çıkarmak benim de daha önce 4,5 aylık kaybım var bende görür müyüm o haftaları acaba Rabbim nasip etsin sağlıkla gelsin bebişler ♥️🤲🏼
Sevgi-clk Minik1Civciv görürsün Allah’ın izniyle inşallah ben hayal bile etmiyordum ama oluyormuş rabbim isteyince tedbiri al tabi en başta iğne ve ilaçların saatini düzenli kullan
Sevgi-clk Minik1Civciv ben epeydir giremiyorsum uygulamaya suan 37haftalık olduk bile biz görürsün kuzum Allah nasip eder inşallah merak etme zaman su gibi geçiyor İnan bana
Minik1Civciv Leylasiva21 pazartesi tıbbı genetik doktoruna randevum var ona söylesem hamile olduğumu o yazar mı acaba
Minik1Civciv Leylasiva21 daha önce kaybım oldu kan pıhtılaşma vardı onun raporunu aldım bu sefer kromozom testi verdim her ihtimale karşı onun için yazar mı acaba desem
Leylasiva21 Minik1Civciv benimde iki kaybim vardı pıhtılaşma cikti zaten kendi dedi doktorum hamile olduğumu öğrendim an gel igne baslayacaksin diye git verir diye düşünüyorum
Minik1Civciv minikkurabiyelerinannesi canım ben yazdırdım rapor çok şükür bir de sizin kan pıhtılaşma sonucunda kaç tane heterizigot yazıyor bakabilir misin
minikkurabiyelerinannesi Minik1Civciv ben genetik test yaptıramadım bana doktorum tedbir amaçlı verdi