EsraYsf Nameless yok canim bende geçen hafta 36 da başladım fakat bu hafta 37+3 uz hala her gün yavaş yavaş ekliyorum bu gun biter gibi insallah🙈😇
Zeynppppp Nameless ben 35 haftada doğurmuştum kız 30 haftada falan haZırladım koydum ne olur ne olmaz diye hamileliğimde sıkıntısızdı bi gittim açılma var dediler doğumhanedeydim 😂 geç kalma daha fazla çantan hazır dursun
daphnesmomm Nameless 😄😄 ama burda erken doğuma girenlerin yorumlarını da görünce gözüm korkmadı değil😅 en kısa sürede bitirecem 😅
Ysmemr 35 haftalık olduk bizde çalıştığım için daha hazirlamadım yıkandı utulendi ama ortada çanta yok onu da bence 1 saatte yaparız kolay iş 😬😅
Denzk Nameless 33. Haftamdayım bidaki hafta içi hazırlayacağım bugün etiketleri kestim o bile yordu beni ya. Çoğu 28.haftada hazır oluyor sende hazırla bence artık nolur nolmaz
Busramzcgl 33+5 teyim kendi ufak tefek ihtiyaçlarım hariç herşeyi aldım ama yıkanıp ütülenicek temizliği bekliyorum valla ramazan bitince bir temizlikçi abla gelip evi temizledikten sonra hazırlayacağım inşallah
35lavanta Nameless Dün tam 36 haftalıktım ve hazırladım sadece emzirme sütyeni ve gecelik pijamamı koymak kaldı onlarda kargoda gelsin yıkayıp ütüleyip hemen eklicem.. Daha da ağırlaşmadan sizde hazırlayın artık kenarda dursun kafanız rahat olur 🤗
AyselDemir Nameless yok geç deyil benim doktorum 34haftada cantan hazırla dedi ben da 30 haftadayiz da hazırlandım daha 4haftamiz var