Havvauslu minnosanneyim ben 14 de öğrendim 19 dayım hala kız detaylı da değişme ihtimali oluyor diyorlar ama bence büyük şeyleri al ortak olabilecek kıyafetleri sona bırak
minnosanneyim Havvauslu evet bizde öyle düşündük kıyafetleri sona bırakıp ortak olabilecek şeyleri alalımm dedik ☺️
minnosanneyim Elayvzz bana 25. Haftada başla kıyafetlerini almaya dedi o yüzden kafam karıştı benimde değişme ihtimali olur mu diye ☺️
Elayvzz minnosanneyim öyle dediyse emin değil demek ki bana da dokturum 16. Haftada bize de gösterdi hatta bacakları açmış kızım çok net kız hazırlıklara başlayabilirsin dedi
Oelrlrkmemdmd minnosanneyim 11 haftalıkken bana kız dedi doktorum bende kızaaa hazırladım kendimi sonra 16 da erkek olduğunu görendik 🌸
170194dyg Haftada %60 kiz dedi. Ama kesin degil dedi. Bugün gidicez. 16 hafta oldu bakalim ne diyecek😀
Oelrlrkmemdmd 170194dyg 😂😂 kendiNi hazırla sen ben doktor karşısında nasıl ya falan diye şok geçirdim. Ve yeni yeni şoku atlatıyorum
minnosanneyim Oelrlrkmemdmd ay evet sesli tepki veremedim ama bi moralim bozuldu gibi oldu aslında kız çocuğunu daha çok seviyorum cicili micili giydirmeyi çok istiyorum ama nedende hep erkek hissediyordum 😀😀