ayshe54 Nzlemo1223 rabbim bu günler hürmetine sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende diğer hamileliğim de 25 güne yakın hastanede yattım sizi öyle iyi anlıyorum kü
Nzlemo1223 tazebiranne_hg04 dualarınızı eksik etmeyin lütfen en çok ihtiyacım olan şey sizlerin duaları
ilaydasari16_ Nzlemo1223 canım 25 haftalığım benimde makatımda ve vajinamda tekme var ve çatı kemiklerim ağrıyo sende oldumu
tazebiranne_hg04 Nzlemo1223 edeceğim inşallah 23-25-27. Günler bol bol dua et sende Kadir gecesinin denk gelme ihtimali olan günler Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
Nzlemo1223 ilaydasari16_ benim bi kaç gündür aşağda ağrı oluyodu canım böyle sızlama gibi değişik bişey ama benim bebek 26 haftalığından beri baş geliş başıyla baskı yapıyodu
Nzlemo1223 tazebiranne_hg04 sabah doğum yaptım durmadı benim oğlan şimdi küvezde dua edin sağlıkla kucağıma aliyim inşşalah 😓
tazebiranne_hg04 Nzlemo1223 Haftası o kadar küçük değil canım Allah’ın izni ile kavuşursun inşallah kendini üzme hiç zor biliyorum ama az sabır güçlü kal 😔
Hafize123 Nzlemo1223 nasıl agrı oluyor canım benımde rahmımde adet agrısı bıçak batması gıbı sancım var bugün bebek sertleşiyor korkuyorum açıkçası bebegın ıcınde ınsallah sağ salım çıkar küvetsen kaç kılo doğdu
csmaknc Nzlemo1223 canım doktorunla görüş belki de nişan gelmiştir kötü düşünme allah size yardım etsin sağ sağlim kucağına al inşallah moralini yüksek tut ❤️❤️🤲🏻
Aydabu36 Nzlemo1223 Rabbim yardım etsin bende ilk oğlunda35haftada doğum yaptım ikinci gebeliğim şu an ve banada doktor dikkat et erken gelebilir dedi,ciğer geliştirici iğne vurdular mı birde özel değilse neden hastanede kalmayı istemediniz
Nzlemo1223 Aydabu36 30 haftalıkken iğne yapmışlardı dün gece doğum yaptım Çünkü insan gibi davranmıyolar malesef hayvanmışız gibi görüyolardı hastanede bende kalmak istemedim