Emresra61 [silindi] benımde son adet tarıhım 12 Mart canım gectıgımız pazartesı keseyı gördük haftaya carsamba gel kalp atışına bakalım dedı doktor gıdıcem bakayım duyarız ınsallah
elifmtl Hanımlar 5+2 deyiz yarın için dualarınızı beklerim inşallah görebilirim 🤗 Rabbım hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍
Deletedmom7373700 [silindi] 6. Haftada duyulmayabilir belki. 7. Haftada sadece kalp atışı gösterdi doktorum 🥲 daha çok minik oluyor çünkü
[silindi] Deletedmom7373700 aklımdan hiç çıkmıyor cumartesi gelse de bı rahatlasam en azından keseyi bari görsem 🤗
Deletedmom7373700 [silindi] görürsün artık keseyi 🤭 ben 5. Hafta bitmek üzereyken görmüştüm 7. Haftanın ortasında da bebek ve kalp atışı gözüktü. Duymak için erken haftalar maalesef bende sabırsızlıkla duyacağım anı bekliyorum 🤭🥲
[silindi] Emresra61 inşallah canım Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen dileyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasin🤗♥️
Hmym Benimde son adet tarihim 12 Mart 4+3 de vajinal İle kese göründü şimdi kalp atışı ve bebeği görmek için bekliyorum görünürse haber verir misin bende gidiyim 🥰
Hzllll [silindi] ben 6 haftalıkken gördüm keseyi daha öncesinde gitmemiştim hastaneye kalp atışını da o zaman duyduk. Beta hcg kaç olduğunu bilmiyorum
G_19 Yardımcı olurmusnz doktora gittim ama hiç ilgilenmedi hicbirsey söylemedi ultrason kağıdı verdi ama hicbirsey anlamadm kalp atış hızı felan kaç bi bakarmısnz lütfen https://imgyukle.com/i/RI7246
Sumeyyeabdi [silindi] gittim canim cok sukur duydum 1 ay sonra gidecegiz yine🤗 ama tiroidin ph si yuksek cıkmış biraz ilaç kullwbabilirsn dedi sadece