[silindi] Kızlar son adetim 12 Mart ona göre bugün 5+5iz. Cumartesi tam 6 olcak ve cumartesi için randevu aldım hastaneye. Dün beta baktırdım 8933 çıktı. Kese ve kalp atisini duyabilirmiyim sizce
Srdm [silindi] bence 6 yı geçmesini bekle canım kese görünür kesin ama kalp atısı 7 yada 6 bucuk haftalıkken daha iyi duyuluyo ben 6+3 te duydum
Sumeyyeabdi [silindi] inslalah duyarsın canim bende yarın 7+2 oluyorum ilk gidişim doktora inslalah duyarız 😚
elifmtl [silindi] Benim de son adet 16 mart 5+2 oluyoruz yarin doktor randevum var. İkimizin de görünür inşallah 🙂
[silindi] Kızlar beta yuksekken duyulur yazmış formda bazı arkadaslar o yüzden umutlandim bende gidince duyarım diye 🤗
Sumeyyeabdi [silindi] gittim canim cok sukur duydum 1 ay sonra gidecegiz yine🤗 ama tiroidin ph si yuksek cıkmış biraz ilaç kullwbabilirsn dedi sadece
elifmtl [silindi] Bugün gittik keseyi gördük çok şükür iki hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğiz 🥰
Bsrayl @“Bebekisteyennannee” inşallah canım 😍 bizim randevumuz sonraki gündü ama kanamam olunca acile gittik olaylı bi şekilde olsa da duyduk çok şükür 😇 darısı başına
Tugceonur [silindi] benimde 2 invi gebeliğim bugun öğrendüm beta hcg 24.000 lerde 7 haftalık gebeyim kese bebek göxüktü ama kalp atısı için iki hafta sonra dediler
[silindi] Ben o zaman büyük ihtimalle anca görürsem keseyi görürüm kızlar. Adetim geceli 11 gün oldu. Hiç kanamam olmadı yerleşme kanaması bile olmadı. Olmaması normalmiş ama ben onun için de endişelendim🤗
Muzlupuding 5 haftalıkken keseyi gördü doktorum 6+4 de gel kalbini dinleyelim dedi bakalım bende bekliyorum sabırsızlıkla 5günüm falan kaldı :)