Raziye20 Kanım 9.1 17+2 haftalık hamileyim daha düşer mi en düşük kaç olması lazım zararları olur mu korkuyorum
Kubr_a Raziye20 benim de 9.9 du ilaç kullanmama rağmen 9.4 e düştü. Sağlık ocağında ki ebe 8 in altına düşerse kan takılır hemen toplanmaya bak dedi. Siz kan yapan şeylerde tüketin çekirdekli üzüm-kırmızı et- yeşil yapraklı şeyler toplanırsınız inşAllah🌸
Leylasiva21 Raziye20 ben talesemi hastasıyım yani asiri kansızlık. Tabi kan değerleri düşmesi bebegin beslenememesi anlamına geliyor. Benim 8.3 9.1 oluyor serum gibi kan alıyorum. Doktor size ne önerdi
Nazile34 Raziye20 ay valla 31 haftaya girdim kanım çok abartılı bir şekilde 1.5 ay içinde 9 dan 5e düşmüş biz acil ilaca başladık. Doğumda vs sıkıntı olmasın diye. Sonuçta normalde doğurdak sezeryanda doğursak bi kan kaybı yaşayacağız. 7 haftada ne kadar toplayabilirsek artık
Raziye20 Sen kaç haftaliksin canım. Artk düşmesin benim ya daha ne kdar düşecek ilk başta benimde 11 di ama 9 a kadar indi
esenyamandaa Bence çok takılmayın ilaçlarla en kötü kan serumu ile düzeltilir son haftalarda. Ben şuan 35 haftalık hamileyim ve kanım 7.2 kan serumu taktırıyorum doğuma girmeden öncede kan verecekler. Başka türlü düzelmiyor benim kan seviyem
Raziye20 esenyamandaa yaa öyle mi çok sağolun çok rahatladım ya korkmuştum bişey olur diye teşekkür ederim🥰
Leylasiva21 esenyamandaa ayni durumdayız bende serum gibi kan alıyorum 35+4 haftalik olduk bizde size sezeryan olacaksiniz dediler mi
Tiredmother 7 ye zor ulaşan kanımla hayatta kalmaya çalışıyorum 🥲 ilaçlarla ek gıdalarla düzelir inşallah
Raziye20 Leylasiva21 bnde talesemi tasiyicisiyjm 17+3 haftalık hamileyim kan ilacıni günde 2 defa kullan dedi. Talesemi oldum için düşmesi normal dedi. Ama insan bı korkuyor tabi
Raziye20 Leylasiva21 ama sen yine sona yaklasmissin canım 34 haftalık yani benim daha 17 hafta da 9 a düştü yani sen yine iyisin son hafta olmasına rağmen bnce
Htccprz Raziye20 merhaba ben de talesemi taşıyıcisiyim sağlıklı bi evlâdım var hamileliğim boyunca da 8 9 du hep kanım hiç yükselemedi doğuma 1 ay kala kan serumları almıştım 10 olmuştu doğuma girerken sonra yine düştü 🤷♀️doktorunuzun iyi bi takibi gerek sürekli kontrol edilmeli
Leylasiva21 Raziye20 4 haftaliktan beri böyleyim ben iki hafta da bir kan aliyorum serum gibi yani senin içinde sıkıntı olmaz demek istedim dert etme kendine
_101422_ Raziye20 benimde cok düsük gecen ay 9 du sabah aksam kullanmaya basladim ioaci buna ragmen 8 e düsmüs doktor doktor dahiliyeye yönlendirdi arastirilsin diye 34. Haftaya giricem bende az kaldi insallah yukselir
Raziye20 Leylasiva21 hadi ya çok geçmiş olsun Rabbim evlatromiza sağ salim kucagimiza almamızı nasıp etsin. Çok teşekkür ederim rahatlattın beni🥰