Hayalcinar Bugün sünnet olduk biz şu an 44 günlüğüz ve iyiki erkenden yaptırmışım. ☺️ Yarım saatte işimiz haloldu girmemiz ve çıkmamız sadece yarım saat sürdü ☺️ çoğu doktorda erken dönemde öneriyor bende sizinle paylaşmak istedim ☺️
iki_tospik_annesii Hayalcinar Geçmiş olsun cnm 😍 bizde 3 ay 4 günlüğüz havlar birazdaha ısınsın bizde kestiricez inşallah abisiyle birlikte 😍 abisi de mayısta 2 yaşına giricek
Hayalcinar Sezginshome merhaba teşekkürler ☺️ Bursa’da yaşıyorum hayat hastanesi yasin kapucu doktorumuz ☺️
Mommy17 iki_tospik_annesii onu bi sorun isterseniz arkadaşımın oğluda iki yaşında o yaşlarda çoçuklar kendinden bişey kesildi gibi hissedilip psikolojik etkileri olabiliyormuş önce bi danışın derim 2 ye gelince yaptırmamakta fayda var diye duydum
Dark iki_tospik_annesii yorumunuzu gördüm yazmak istedim. Büyük oğlunuz çok sınırda yaş olarak. Onu mutlaka birkaç doktora sorup yaptırın. 18 aya kadar pek anlamıyorlar ama sonrası artık etkilenebiliuorlar. 2-6 yaş arası önerilmiyor genelde
Deletedmom727271 İlk oğlumu 3 aylıkken yaptırdım çok rahat etmiştim. Mayıs da ikinci oğlum gelecek nasipse onu daha erken düşünüyorum bende 😊🌼
Hayalcinar Deletedmom727271 erken olması gerçekten avantaj , şimdi emiyor ve uyuyor çok şükür büyüyünce teşekkür edecek eminim 🥰
12_ze Hayalcinar bende yeni doğunca yaptırmak istiyorum annem de çok küçük olduğu için kıyamıyor bende hem sünneti hem mevlit ikisi bi arada olur çıkar diye düşündüm
Hayalcinar 12_ze bende doğduğu gibi düşünmüştüm de çocuk doktorumuz 40 ı çıksın öyle yaptırın deyince bekledik 🥰
Yasom17 Biz de doğumdan hemen sonra düşünüyoruz doktorum da söyledi rahat edersin küçük olduğu İçin çabuk iyileşir dedi ama kıyamıyorum da çok mu erken olur
Hayalcinar Yasom17 yeğenim 14 aylıkken sünnet oldu zorluğunu gördüğüm için erken olmasını istedim iyiki de erken ettirmisim 🥰
Yasom17 Hayalcinar ben de erken yapma taraftarıyım ama benimki de çok mu erken acaba diye düşündüm de😄 anne yüreği işte🥰
iki_tospik_annesii Mommy17 Yaaa gerçekten mi hiç duymadım cnm bi araştırayım teşekkür ederim bilgi için
Suna0991 Hayalcinar düğününde görmenizi nasip etsin rabbim 😇🙏 bizde erken yaptırmak istiyoruz sünnetini çok agliyo mu ya daha minnacık ya bide erken olunca pipisi yamuk oluyo diyolar siz ne düşünüyor sunuz?
Hayalcinar Suna0991 oyle çok bir ağlaması olmadı şu anda da bir zorluğu yok kardeşim geldi hatta 14 aylıkken kendi oğlu sünnet olmuştu. Ablamın baya iyi durumu dedi. Hani bizimki 2 3 . Gün sonra böyle olmuştu dedi. Kremleri kullancam mesela sadece o kadar eriyen dikis attılar birde