Kızlar hamileliğiniz supriz mi oldu yoksa ortak kararla mı 😊 benim hamileliğim eşimin isteği üzerine oldu ,1 kızım var 3 buçuk yaşında sonra supriz bı hamilelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı sağlıksız gebelikti,6 ay sonra çevre arkadaşlarımızın hamilelik ve doğum haberleri geliyor tabi eşim hevesleniyor bana söylüyor bende kızımın eğitimi ilgisi ws endişelerim den bahsedip hazır olmadığımi söylüyordum 🤭benim akıllı kocam o gün o kadar iyi davranıyor ki eve çiçekler gönderiyor sürprizler yapıyor yemeğe çıktık ws ve son olarak dediki ben bugün korunmak istemiyorum 🙈 işte ikna etme çabaları bı kereden birşey olmaz falan bende haliyle kıramadım ve tamam dedim 😀 meğer sonradan öğreniyorum benim adam kullandığım adet takviminden hamile kalma şansının en yüksek olduğu güne bakmış yumurtlamaya denk getiriyor bu isteği herşey planlı programlı 😀 tuttu tutmadı oynadık söz vermişti tutarsa o kazanır tutmazsa ısrar etmeyecekti çocuk konusunda , o ne sinsi sarı yılan 🐍 🤭 sonuç olarak kazandı 😂 sizinde var mı böyle ilginç bı hikayeniz 😀😀