beybiisu Diyarbakır anneleri selamlaar, gittiğiniz doktorları yazar mısınız, özellikle kadın doktorlar olursa çok sevinirim
Princessmom beybiisu batı hastanesi Cihan bademkırana gidiyorum aşırı memnunum ilgisi alakası bilgisi çok güzel
Mavimiz beybiisu Ali Emre Tahaoğlu iyiki diyorum çok güzel bir normal doğum yaptım Ali Emre hoca sayesinde 1 gün bile yatmadım dikişim olduğu halde şuanda da sağlığım çok iyi doğumla ilgili. Aynı günde taburcu oldum.
Tubactnr Kadın doğum da Neslihan Arslan var ben ondan çok memnunum. İlgili ve aklınızda soru işareti kalmayacak şekilde herşeyi anlatıyor.
meryemkalay beybiisu bower ceren doğanaya gidiyorum hem sakin bir hastane doktor ilgili ve güleryüzlü
Sumeyra3007 Bower de Sabire hocaya gidiyorum kendısınden memnunum fakat dogum ücreti gereksiz pahalı🥴
azrakusum2121 Memorial Dicle hastanesinde zelal hanıma gidiyorum önceden Neval hanıma gidiyordum rahatsızlıktan dolayı 3 aydır raporlu o yüzden zelal hanıma geçtim ikisinden de memnun kaldım
Gksuaydn Bayan demişsiniz ama söylemeden geçemedim memorial Dicle de Uğur değer doktorum mükemmel bir doktordur şiddetle tavsiye ederim aklınızda bulunsun 🌷
beybiisu Gksuaydn uğur hocayı çok iyi bilirim, hatta diyarbakırda gözü kapalı bi ona güvenirim doğum konusunda. Onun yanında stajımı yapmıştım, dünya iyisi biri. Ama işte erkek hekimlerle pek rahat hareket edemiyorum maalesef ❤️
beybiisu meryemkalay evet ben de ceren hocadayım, ama işte insanın aklında soru işareti kalıyor yine de
Edalmn Bende ceren doganaya gidiyorum bower de burada da çokça kez önerdim kendisini..2 arkadaşım da doğum yaptı onda çok memnun kaldılar inşallah bende kalırım 🤗hepimiz sağlıkla alalım bebisleri kucağımıza🤗