Essenn Edabykl hiç bir şeycik olmaz riskiniz olmadığı sürece ben öğrendiğimden beri hiç durmadım 2 yaşında oğlumda var dinlenmek hak getire 😄 37+2 yim büyük temizliği bitirdim hatta son haftalar enerji patlaması yaşanıyor hiç durasım yok 😂
Dolunaybelinay Edabykl allahın izniyle birşey olmaz herşey Allahın elinde. Ben duvar sildim pencere sildim koltuk sildim çok şükür iyiyim yarında halı yıkıyacam😂😂😂
Edabykl Dolunaybelinay masallah sana valla ben kadarını yapamam da sadece cam perde yerler mobilya filan 😂🙈
Rabiaaa46 Edabykl kendini iyi hissediyorsan riskin yoksa yapabilirsin bence kendi adıma 39 haftalığız hala oturduğumu bilmiyorum perde asmak hariç herşeyi yaptım diyebilirim hala yapıyorum 😂 tabi doğru değil bence sen dinlenerek yap nasılsa yine aynı oluyor
Edabykl Rabiaaa46 aynen gercekten oyle ne kadar dayanır bu temizlik bilmem ama icim rahat etti riskim yok kendimi iyi hissediyorum kanamam filanda olmadı sadece benim belim çok agriyo is yaparken yada yuruyus yaparken bitek belimin agrisi kaldi iste 🙄🤭
Nur123aa Edabykl bende 31 haftamdayim mutfak dolaplarını sildim dinlene dinlene yapmaya çalıştım hem egzersiz olur diye
Edabykl Nur123aa masallah ama bebegi hissediyosunuz en onemlisi bu cok yorulmayin yavas yavas yapın benimde hissedecegim haftalar gelsede rahat etsem 🤭🙄
Nur123aa Edabykl amin inşallah ben yorulunca o da yoruluyor hareket yok sonra bı uzanıyorum takla atar şımarır😄 yakındır sizinde hissetmeniz mükemmel bir duygu ❤️
Pnr_olcy61 @“Edabykl” hadi inşallah Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏