Lk34_ Edabykl Allahin izniyle hicbirsey olmamıştır canim daha başındasin 36 haftalık hamileyim en sin doğum temizliği yaparken banyodaki lavabonun borusunu temizliyordum giderleri diş fırçası ile flan temizledim düşün
Tazeanne0134 Edabykl aynen canım gerçekten zor oluyor hele bide 2 ya da 3.gebeliğinse hele dahada çok yoruluyorsun
Ftynur Edabykl 16 hafta henüz erken canım tabi tehlikeli çok kendini yormaman lazım ama ilerleyen zamanlarda tapmak zor oluyormuş sanırım burada okuduğun kadarıyla bende 27+5 teyim 2 görümcem gelicek yardıma
Busra2013 Edabykl valla cnm ben aon haftaya kdr temızlık yapıodum sadece elermı havaya kaldırmıodum bıde fazla fazla egılmıodum rutın temızlık yapıodum
Edabykl Busra2013 ben yukarı uzandim baya cam silerken fircanin ucuna bez bagladim yukarı assa biraz temizledim ama bise olmamistir insallah
zeynepp1 Zuhalsareelif normal olacagını düşündüğüm için gitmedim çnkü anormal bir durum yok kanamam sancım vs sonra geçti zaten
Busra2013 Edabykl yok olmamıstır ama dıkkat et budaha o kdr uzanma yukarı fazla egılme normal ev ısını yap o kdr dıp bucak temızlemeye gerk yok bebegınden onemlı degıl
Mom545441 Valla ben bugün 2 banyoyu yıkadım biraz yoruldum başakada bişey ellemedim ama kötü hissediyor insan sonra kasığım ağırdı uzandım sonra😒
Edabykl Busra2013 tabiki değil ama 6 aydir berbatti ev yani ozellikle camlar mecbur girdim camlara ama daha yapmam uzun sure rutin islerimi yaparim
Oguzhanberraselina Edabykl canim ben 27 haftalik hamileyim daha bugün halılarimi yıkadım temizlik yaptim dinlene dinlene kendini çok fazla yormazsan bişey olmaz hareketlilik.iyidir riskin yoksa 😍
ztrkk Ben 6 haftadayım. Bir haftadır elimi hiçbir işe süremiyorum. Aşırı midem bulanıyor ve çok halsizim. Dinleniyorum sürekli. Ev hiç bu kadar dağılmamıştı. Yapmadığım için de sinirlerim bozuluyor.
Edabykl ztrkk baslarda bende aynıydim riskim yoktu ama 3 ay is yapmamistim yani boyle temizlik doktoruna soyle ilac versin sana ben ilacla duruyorum ayakta baska asla yapamazdim
Pnr_olcy61 @“Edabykl” yok canım olmaz okadarda bişey dedim gibi tehlikeli hamilelik olmadığı sürece sorun olmaz çok şükür🙂