Oyku3005 Dün sabah sezeryan oldum. Akşamına su geçirmez bant yapıştırdılar bu sabahtan akşama tek bir taraf acıyor oda sağ tarafım sol tarafta acı yok sağ taraf ta yanma var özellikle yürürken ağrı kesici içsem de geçmiyor tek taraflı olması normalmi?
Arzukeskin Oyku3005 ilk kesilen taraf daha çok acıyor yanıyor ve sert olabiliyor tabi yinede doktorunuzla konuşun.gecmis olsun
ogrencianne35 Oyku3005 daha çok yeni ben 2 gece hastane de kaldım 3.gece de eşim acile götürdü serum takıldı ağrı kesici sonrasın da geçti ❤🙏
MelekMervertlek Oyku3005 evde sıkan köşelerde değilde bel fıtığı için falan kullanılan yumuşak köşelerde varsa takın dizisinin üstü kapancak şekilde kapatın drum önermişti dikisine baskı yapmaz göbeğin rahatlarsın ilk günlerde yanma olması çok normal. Dikisinde ödem olmaması için bolbol uzan
aysenurtc Oyku3005 aynısını ben de yaşadım dikiş yeri acısı serumla da geçmiyordu. kendinizi zorlamayın yatakta dönmeye çalışırken oturup özellikle kalkarken hep destekli yapın karnınızı kasmamaya çalışın
Arzukeskin Oyku3005 hareket ve yürüyüş ve sürekli oturur pozisonda kalma dedi ödem oluşmasın demişti doktorum.yanma geçer bir kaç güne
aysenurtc aysenurtc oturmak da acıtır bir de. Özellikle emzirirken uzanarak emzirin ben oturarak zor bela o acıyı çeke çeke emziriyordum. birisi size yardım etsin o tutsun bebeği
Oyku3005 aysenurtc yürütüyorlar hep hemen geçsin diye çokta üstüne düşmek istemiyorum zorlayıncada bişi olur sonra
ozzgeeee Oyku3005 bende sezeryan oldum. Sağ taraftan çok canım yaniyodu . Solda bsy yoktu. Sağdan sanki içten içe yaniyodu etim cekiliyodu sanki . Gün içinde çok fazla yatar pozisyonda ve oturur pozisyonda durma . Hareket etmeye çalış . Çokta zorlama evdekilerden destek al öyle otur kalk yoksa daha çok canın yanıyo. Bir hafta oldu daha yeni geçti sağdan yanma .
Arzukeskin ogrencianne35 Tabikide ben demiyorum ki sizin niye oldu daha önce yazdıklarıma bakarsanız yardımcı olmaya çalıştım doktorunuza sorun dedim kendi deneyimimi yazdım .iyi günler olsun
Aysencim Oyku3005 kuzum benimde öyle yanma hissi oluyordu doktora sordum dikişi düğüm yaptıkları yer cok sızlarmış ondan oldugunu normal olduğunu zamanla geçeceğini söylemişti 🥲
ogrencianne35 Arzukeskin 😘😘 bende bana yazdiginiza cevap verdim başka yorumlarınıza bakmadım iyi günler
okuyor Oyku3005 içten dikiş oluyormuş. Dıştan estetik yapıştırma.icteki dikiş kendi kendine çürüyormus. Yani içte düğüm var. Biz görmüyoruz. Doktor böyle açıkladı
okuyor Oyku3005 benim de sadece sağ taraf aciyor. Doktor bitiş düğümü içten o tarafa atıldığı için orası daha çok ağrı yapar dedi