Mrv58 teachermerve teşekkür ederim ben yeni doğum yaptım 28 günlük . Sizinde inşallah hayirlisiyla saglikli bı şekilde kucağınıza almak nasip olur 🤗
drmeri Umay255 rica ederim, şifa olsun insallahh. çay olarak ıhlamur ve nane limon dışında onermiyorlar. kayısı çayı bilmiyorum ama kuru olarak tüketmek çok sağlıklı insallah
Afifeelif Masalsu çok ilginç ya niye böyle oluyor acaba başıma gelmedi canım ama umarım sağlıkla ilerler gebeligin
marnus teachermerve prodoctor gebelik testi bu. Tebrik ederim hamilesin. Beta değerinde 20 civarı. İlk gebeliğimde 7 küsür ile bununla öğrenmiştim, ikinci gebeliktede bu siliklikte 19 küsür çıkmıştı kan:)))))
teachermerve marnus teşekkür ederim ama ovula adında bi test bu kaset olan diğeri de erken gebelik testi markasını unuttum :)
Umay255 Htcnal gerçekten mi bende şuan öyleyim bnde korktum valla 4 haftalık benim daha bide ilk gebelik böyle sürekli idrare cikiyorum bide adet olmuşum gibi ağrım var
Htcnal Umay255 Evet,hatta bugun karnim agriyinca baktim uygulamaya ,regl gunummus .Kabus gibi pesimi birakmiyor agri😅