Gny18 çift bi kız bi erkek tüp bebekle oldu zaten. Senin şuan kaç hftalık ben hep yattım 25ten sonra. Evin içinde gezdim maximum sen de yorma kendini asla ev işi bekler ama bebeler öyle değil.
Asla stres yapma, sakin gebelik sakin bebek demek bence benim bebeler sakinler maşallah diyeyim🧿
Asla emziremedim diye düşünme benim üçüncü gün sütüm geldi, artık emmelerinden parçalanmıştı ama on güne geçti o da süt iyileştirdi. Yani herşeyin zamanı çözümü var korkma. 32den beri sancılarım kasılmalarım vardı ama ilaçla durdurdular.
Bebeler 2700/2400 doğdu emme refleksi kuvvetlensin diye emzik deneyin dediler. İlk başta weebaby cool emzik aldım ucu küçük diye alıştılar benim memenin de küçük on gün sonra tomme tippeye geçtik.
Doğumdan sonra da sarılık olmasın derdi başlıyor sürekli ama sürekli mama ver tükürse kussa da ver bizim hiç sarılık çıkmadı çünkü bebeleri saat başı beş cc bile olsa besledik. Oğlun olacaksa 40 günde sünneti de öneririm biz o ara yaptırdık. Bir günde ağrısı dindi 3 günde iyileşti iyiki diyorum ona da eve geldi sünnetçi tanıdığımız bi sağlık memuruydu. Aklım gelen bunlar🌺