Gny18 sağol canım Allah bütün hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin🤲🏼
Ben kontrole gitmiştim doktor bir tane bebeğin suyunun azaldığını söyledi yarın sabahtan sezeryana alalım saat 6:00’da burada ol dedi 37 + 2 de doğum yaptım. Sezeryanda ben biraz korkudan titredim ama herhangi bir ağrı falan yoktu bebekler çıktıktan sonra ağlıyorsn zaten onlarla fotoğraf falan çekildim sonra onları yukarı odaya çıkardılar bu sırada rahmi temizlemeye başladılar o biraz mide bulantısı yaptı böyle öğürme hissi geldi sonra bir ara çarpıntım var gibi oldu onda da oksijen verdiler sakinleştim yani biraz paniktim açıkçası sonra odaya geldim sabahs 7:19 gibi doğum yaptım öğleden sonra yavaş yavaş bacakları hissetmeye başladım O kadar heyecanlıydım ki bebekleri alıyorum seviyorum öpüyorum işte emzirmeye çalışıyorum çok güzeldi ve şaşkındım hangisini seveceğimi hangisini öpeceğim mi şaşırıyordum. Ben yediğim her şeyi dışarı attım anestezinin öyle bir etkisi oldu ben de akşam yürüyüş yaparken de biraz midem bulandı hemşirele beraber yürüyüş yaptık sabah daha gaz çıkaramadım de lavman yaptılar sabah beş gibi falan sonra 7-8 gibi de taburcu olduk hastanedeyken iyiydi ama eve geldikten sonra 2-3 gün ağrılarım oldu hastanede sürekli herkes yaptıkları için hissetmemiştim ilk 10 gün zor geçiyor gerçekten ama sonrası rahat ben annemler deydim 40 gün annem babam ben eşim kardeşim Beşimiz dönüşümlü baktık bebeklere Bir aydır tek bakıyorum tek bakmak daha rahat insanın kendi evinde olması daha rahat hiç korkma hem çok güzel hem yorucu ama çok harika bişey