Ays_cskn Lavanta27 Evet oyle bakalim simdiki ne olacak 15 haftaligiz cinsiyeti belliyoruz bakalim saglikla gelsin minnos pasa 😇😇
Cikrikci Lavanta27 evet kesin demişti çok emindi bizede bak burda pipisi dedi sonradan klitorisi pipi sanmışız dedi 😂
Nurcanyks Ben 15haftalikken gittim erkekle dedi sonra kız dediler ikidir kız diyoar bu sefer kesin öğrendim ki kızmış
Lavanta27 Nurcanyks bakalım beni neler bekliyor hayırlısı .Ne olirsa oslun sağlam olsunda ama bende hep erkek hiss ettim eşimde öyle gönlümüzden erkek geçiyordu hep o yüzden aşırı sevinçliyiz .Kursağımızda kalmasa bari😄🙏🏻
Kizilkafaa Lavanta27 Bekle istersenn canım; ancak biz pipi falan görmedik duruşunu benzettik erkeğe, ben 16 dayım kız net denmesine rağmen hiçbir şey almadım detaylı ultrasonu bekliyorumm
Lavanta27 ahmetinoznuru Asel_im Cikrikci Kizilkafaa nuhunannesi42 ikicocuklubiranne Begumergun ZMM8888 Ays_cskn
Asel_im Lavanta27 ben de 13 haftalığım ama doktor söylemedi ben de çok Merak ediyorum bugün sordum ben de küçük dedi
Lavanta27 Asel_im evet ben bugunde tahminde bulunur sandım ama çok net konuştu her halde bebekten ve duruştanda kaynaklı 🤷🏻♀️
ahmetinoznuru Lavanta27 bana da 13. Haftada erkek demişti ama alışveriş yapma bir ay sonra netleşir dedi erkek dediğimiz 8 bebekten biri kız olabiliyor demişti ama değişmedi ☺️
Lavanta27 ahmetinoznuru inşallah değişmez bendede bende bugun tutamadım aldım ama birdaha almam herhalde 16 17 hafta olsun tam netleşsin öyle🙏🏻
izobellaaa-_- Lavanta27 erken değil mi ben 16 hafta da 99 erkek dedi ama hala içimde korku var değişir mi diye etrafımdan hep erkek hediyeleri aldım ay inşallah değişmez kızlar bi bakın 😂😂