Yanne haticerabia45 geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelsin inşallah stres yapma sakin olmaya çalış
Bus0999 Ysgl26 canm o agri bende de var altta baski cok olyor 25+2 oldm niye ole oluyor ki herkeste olyor mu acaba normal mi bu durum korkyom ya
kivicik iremo-2 26+0 dan merhabalar🥥 çok şükür diyorum🙈 bi gün iyi bi gün hafif hassasiyetli geçiyor. Eksiklerimizden büyüklerden bişey kalmadı bebek kıyafeti olarakta yaz bebeği olacağı için çok fazla şey almadım çok sıcak bir bölgede yaşıyoruz☀️🥵 bayramdan sonra kıyafet yıkmayı ve hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum💭 dün şeker yükleme testini yaptırdım en son olarak o kalmıştı oda bitti. Şuanlık durumlar böyle😇
iremo-2 kivicik Bende şeker yükleme testini 28. Haftada yaptıracaktım fakat bayram haftası oluyor doktorum 29+0 da gel yaparız dedi bakalım bayramdan sonra gidicem. Benim hiç birşey hazır değil şuan göz gezdirip kararlaştırıp bayramdan sonra almayı düşünüyoruz 🌸
ikizlerinannesi97 26+4 selamlar 👋👋 Buraya kadar iyi geldik 2 gündür bel ağrısı ve bugün bacagımda kramp var gerisi iyi şükür kasılma filanda olmuyor daha agırlaşıyorum artık nefesler yetersiz geliyor 😍
bsraaktan 27+1 den selamlar bendede şiddetli bel ağrıları başladı yarın e bebekten çok fonksiyonlu hamile yastığı almaya gidicem 96 tl ye düşmüş fiyatı baya övüyolar umarım işe yarar
kivicik iremo-2 güzel sonuçlar alırsınız inşallah testten, kendinizce dikkat etmeye çalışın haftanız ilerlemiş oluyor çünkü yaptırana kadar.. hepimize çok kolay gelsin ama ben bazı şeyleri de doğum sonrasına bıraktım lazım olursa alırım dedim bir sürü eşyanın içinde boğulmak istemiyorum😅
iremo-2 FHKK olur tabi neden olmasın 😍 ayy 29. Hafta gelebilecek mi bana acaba biraz heyecanlı sabırsızım zaman geçmiyor sanki 🫣
NOG_06 Nefes darlığı, bel ağrısı, uyuyamıyorum bi yandan 🤣 baya ağırlaştım bebeğim bi sertleşiyor bi geri gevşiyor 🌸
iremo-2 NOG_06 yaaa sizede mi öyle oluyor karnım bi sertleşiyor bi yumuşuyor sorun mu var diye düşünüyorum evham yapıyorum hemen 🤭
Siracinannesi iremo-2 28. Haftamdaan yazıyorum ayy ağırlaştım artık canım pek bişey yapmak istemiyor 😂 geceleri de uyumakta zorlanıyorum bu sefer gün içinde de yorgun hissediyorum mide yanmaları da biraz fazla rahatsız ediyor onun dışında iyiyim galiba 😂 senin nasıl gidiyor canım 🥰
iremo-2 Siracinannesi ay aynı şeyler bende de var uyuyamıyorum dönemiyorum yatakta midem yanıyor halsizlik oluyor bazende ağrım oluyor ama düzensiz herhalde rahim büyüdükçe bebek ağırlaştıkça oluyor 😅 sağlıkla gelsinlerde çekilen çile böyle olsun 💜
Siracinannesi iremo-2 ay sorma bide eşimin kardeşi sürekli bize geliyor ağrılarım değilde sinirlerim zıplıyor artık evimde bı rahat rahat istediğim gibi yatamıyorum 😂
zeyneplikoglu7 Kızlar 28+5 haftalığim ve sürekli idrara çıkma var bende uykumdan uyanıp bile wcye gidiyorum
iremo-2 zeyneplikoglu7 aynı sıkıntı bende de var 1. Trimester dönemimde de olmuştu zaten 1. İle 3. Trimester aynı oluyormuş 3. Trimestere girdim sayılır başladık yine lavaboya koşmaya 😰🫠
haticerabia45 Siracinannesi kapıyı açmasan uyuyordum duymadım desen ben telefnu bile sessize alıyorum valla bir kaç kere dene belki rahatsız olduğunu bi zahmet anlar durumun ortada cunku,,zaten doğunca uykusuz kalicaz yeteri kadar