Suleehamdi umut123_ canım biz keseyi gördük 5+4 haftalıkmış ultrasona göre Adete göre 6+4 dedi kan ve idrar verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar öyle kuzum sen gittin mi eğer boş gebelik olsaydı söylerdi demi kızlar
umut123_ Suleehamdi benim beta yeni 1000 üzeri olduğu için kese net şekilde görülmedi cumartesi tekrar gideceğim canım. Hayırlı olsun ❤️ Bebek zaten anca 2-3 haftaya görebilirsin kalp atışı ile birlikte
Suleehamdi sayre canım biz keseyi gördük 5+4 haftalıkmış ultrasona göre Adete göre 6+4 dedi kan ve idrar verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar öyle kuzum sen gittin mi eğer boş gebelik olsaydı söylerdi demi kızlar
sayre Suleehamdi canım ben de sana yazacaktım 5+3 haftalik benim keseyi gördük ama bebek görünmuyor sen de bebek görünüyor mu? Doktor sıkıntı yok gayet iyi dedi bayramdan sonra tekrar gel kalp atışı için dedi
Suleehamdi sayre canım ya hiç sorma bebeği sormak aklıma gelmedi inan ki sonuçları gösterirken soracağım. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Suleehamdi umut123_ anladım canım hayırlısı olsun inşallah kuzum benim de geçen salı 1068 çıktı perşembe günü verdim 1835 çıktı bugun de keseyi gördük
sayre umut123_ kuzum sana haber vermeyi unuttum benim kese görüldü, bebek şu an görülmedi. Normal dedi doktorum endişelenme dedi. 6-7. haftaya kadar görünür dedi. :)5+3 haftalığım şu an
umut123_ sayre yaa ben çok erken gitmişim 🤭 cumartesi inşallah benimde 4000 üzeri görünecek kesin kesemiz, rahim baya kalınlaşmış çünkü umut var gibi
Umudayolculuk Kızlar betahcg 908 çıkmıştı. 48 saat sonra 1720çıktı tam iki matı değil bir sıkıntı olursa diye çok korkuyorum